Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut 3r d'ESO APRÈN CUINA SALUDABLE A LA FUNDACIÓ ALÍCIA

3r d'ESO APRÈN CUINA SALUDABLE A LA FUNDACIÓ ALÍCIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Fundació Alícia 3r

“Els de 3r vam anar a la Fundació Alícia. Allà vam fer tres tallers. El primer va ser el “Correfogons”, on vam aprendre una cuina actual i saludable. I tot va quedar boníssim!! La recepta que ens va semblar millor fou la “coqueta de verdures i pollastre”, per la senzillesa dels seus ingredients i pel seu fàcil procediment. En el segon ens van fer una explicació de les intoleràncies i al·lèrgies i vam fer unes receptes que, com que no estem acostumats a menjar-nos-les, no ens van agradar tant (flam de xocolata sense ou ni llet). En el tercer taller vam elaborar diferents plats medievals, com ara el menjar blanc, típic de la zona de Reus, i una massa amb aigua de roses que feia molt bona olor. Ens ha agradat el tema de la sortida, ja que, com que no cuinem gaire, hem trobat molt divertit aprendre a fer plats i, a més, està molt relacionat amb el projecte Innobar que ara estem treballant. També pensem que la sortida va ser curta però molt ben organitzada pels professors ja que va ser molt dinàmica. (Berta Sunyer, Àlex Estany i Daciana Erdei)

 

NOVETATS

Aquests dies,

lliurament de notes
del 1r trimestre

IMG-20181204-WA0001

tallers
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació