Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut SORTIDES D'INICI DE CURS

SORTIDES D'INICI DE CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Les sortides trenquen la rutina i aprenem de manera divertida. Les emocions positives ens permeten consolidar aprenentatges.

A punt d'entrar a la Sagrada Família!

Moments de dos dies a França

La setmana passada, a l’Institut, es realitzaren algunes de les sortides d’inici de curs programades amb el doble objectiu d’aprendre fora de l’aula i de refermar la cohesió amb els companys del curs.

Així doncs, els alumnes de 1r d’ESO va anar fins a Barcelona, on feren un recorregut guiat per la Sagrada Famíla i un taller sobre les diverses parts d’aquest temple. Després van passar una bona estona amb una activitat nova per a alguns d’ells: patinar sobre gel a l’Skating.

“La Sagrada Família va ser molt interessant; tants colors, tantes formes… Patinar sobre gel ens va agradar molt; vam començar amb una mica de por, però després ens vam deixar anar i va ser genial”. (Júlia Puig i Anna Casaldàliga)

Els estudiants de 1r de batxillerat es dirigiren a França, on, durant dos dies molt atapeïts de contingut, van visitar diversos indrets. Van començar pel Forn Solar d'Odelló, a Font Romeu, punt de recerca on s'assagen, principalment, materials que s'han de fer servir en els camps aeronàutic i aerospacial. D’aquí, passant per Tarascon, amb les seves privilegiades vistes sobre el riu Ariège, s’endinsaren en el passat gràcies a les pintures de les coves de Niaux, datades en el paleolític superior. L’endemà la fàbrica de l’Airbus, a Tolosa de Llenguadoc, els rebia mostrant la seva exposició d’avions de diferents èpoques i el seu hangar amb els últims A380 en construcció. A continuació, la immersió aeroespacial fou total visitant la Cité de l'Espace amb la nau espacial Soyuz, l'Ariane 5 i l'estació espacial MIR i l’ISS, Estació Espacial Internacional, que va substituir la MIR.

“ Ens van impressionar les coves, amb les seves estalactites i les seves pintures tan ben traçades, plenes de creativitat. I a la Ciutat de l’Espai tot era molt real i les pràctiques que vam dur a terme molt sorprenents, com si estiguéssim en una pel·lícula.” (Alumnes de 1r de batx.)

Darrera actualització de divendres, 2 de novembre de 2018 19:46  

NOVETATS

Pla lector  NOU!

plalector2

Dimarts: tallers d'astronomia -

1 ESO

taller-astronomia

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació