Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut “HOLA, SÓC L’ALÍCIA I TINC TEA”

“HOLA, SÓC L’ALÍCIA I TINC TEA”

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Dra. Serrano és una experta reconeguda en el tema del TEA, és fundadora i dirigent del Centre de Recursos de Trastorns de l’Espectre Autista de la Catalunya Central i actualment és presidenta de la Federació Catalana d’Autisme (FECAA)

Documental sobre el TEA "Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)" (TV3, Sense ficció, 16/10/18)

formació TEA

Dijous passat, dia 18 d’octubre, la biblioteca de l’Institut alcollí una xerrada de formació destinada al professorat del centre sobre el Trastorn de l’Esprecte Autista (TEA). La sessió fou conduïda magistralment per Rosa Serrano, doctora en Geografia, docent a l’Escola La Salle, professora de la Universitat Ramon Llull i tutora d’Humanitats a la UOC. La Dra. Serrano és una experta reconeguda en el tema, és fundadora i dirigent del Centre de Recursos de Trastorns de l’Espectre Autista de la Catalunya Central i actualment és presidenta de la Federació Catalana d’Autisme (FECA), entitat creada a partir de la unió de 10 associacions d’arreu del país, que treballa per a donar suport a nens i nenes que tenen aquesta afectació, i també a les seves famílies.

 

Començant per la presentació de les moltes tipologies que hi ha d’aquest trastorn, passant per les eines d’intervenció educativa que es poden emprar i per la necessària coordinació entre la família i l’escola i sense deixar de banda recomanacions molts adients de pel·lícules i llibres, la Rosa va clarificar conceptes, va donar pautes d’actuació i, sobretot, i a través de les seves paraules, de la seva energia i de les pròpies experiències viscudes, ens va animar en la nostra tasca de docents d’escola inclusiva.

formació TEA

Darrera actualització de dimecres, 7 de novembre de 2018 14:01  

NOVETATS

Divendres xocolatada

Durant la setmana, xerrades de prevenció de violència de genere a tots els cursos
 Campanya "fem-nos lliures"”

div linguistica.jpg 492402005Dijous 27 a 2 ESOolimpíades lingüístiques

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació