Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: EDUCACIÓ MÉS ENLLÀ DE L’AULA

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: EDUCACIÓ MÉS ENLLÀ DE L’AULA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquesta setmana han començat a l’Institut les activitats extraescolars corresponents al primer trimestre. Aquestes activitats es poden realitzar durant les tardes, de dilluns a divendres.

club de lectura

Com cada curs, el centre posa a l’abast de tot l’alumnat un ampli ventall de possibilitats que contribueixen a la seva formació integral i creen un espai idoni per tal d’exercir interessos o bé per a despertar noves inquietuds, tot fomentant la cohesió, la creativitat, el treball en equip… Algunes activitats són gratuïtes i d’altres tenen un preu molt reduït gràcies a la col·laboració econòmica de l‘AMPA i a la dotació del Consell Català de l’Esport.

Hem iniciat el curs amb un nombre molt considerable d’alumnes apuntats (un total de 200) i hem constatat un augment d’inscrits en activitats com la prova Cangur, Lego o ràdio en anglès. A les propostes ja tradicionals d’escalada, futbol o pàdel, se n’hi afegeixen enguany algunes de noves, com ara zumba o informàtica musical, atenent les demandes dels alumnes.

LEGO

 

NOVETATS

3eso

2 eso

2 bat
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació