Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Historial de notícies de l'Institut QUAN L'ESFORÇ DE TOTS DONA FRUITS

QUAN L'ESFORÇ DE TOTS DONA FRUITS

Correu electrònic Imprimeix PDF

FOTO GRUP CFGS EI

Divendres, dia 14 de setembre, varen començar les classes del CFGS d’Educació infantil a l’Institut Francesc Ribalta. Fou un dia molt especial, majorment perquè es va veure que va valdre la pena l’esforç esmerçat en la reobertura del cicle, ja que hi ha un elevat nombre d’alumnes matriculats (21). D’aquesta manera doncs, l’Institut continua donant un servei públic, no només a la població de la comarca, sinó també a la d’altres indrets.

Fa goig assistir a una classe o parlar amb les profesores i els estudiants d’aquest cicle. Interessant, pràctic, important, divertit, diferent, gratificant; aquests són alguns dels adjectius que ha emprat l’alumnat per a definir-lo. I realment se’ls veu molt contents quan diuen:

"He començat molt motivada. Crec que el cicle m'agradarà molt i que em serà molt útil a nivell personal i professional". (Àngela López)

"Tenia moltes ganes de començar el cicle d'Educació Infantil i ara que he començat i he vist els temes que tractarem, encara estic més motivada. Crec que resultarà ser un cicle molt complert i que ens obrirà moltes portes, ja sigui per feina o per seguir a estudiant”. (Àfrica González)

"M'agradaria que m'aporti els coneixements necessaris per ser una bona educadora i em doni les eines necessàries per a connectar amb els nens i nenes" (Núria Garcia)

Només ens queda reiterar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Solsona, al Consell Comarcal del Solsonès, als sindicats, especialment a CCOO i a totes aquelles persones que ens han donat el seu suport.

 

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Cerca una informació