Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

ACTIVITATS DE FI DE CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

      

Un cop acabades les programacions escolars, es presenta una bona oportunitat per a realitzar en el marc educatiu del centre un seguit d'activitats no tan acadèmiques, però alhora molt valuoses per a la formació integral de l'alumnat. Així doncs, el dia 12 de juny, tots els alumnes del centre varen poder participar d'una engrescadora jornada ludicoesportiva.

Llegiu-ne més...
 

SORPRENENT EXPOSICIÓ DELS ALUMNES DE L’IES “FRANCESC RIBALTA”

Correu electrònic Imprimeix PDF

 L’alumnat de 4t d’ESO de l’especialitat de Visual i plàstica de l’IES “Francesc Ribalta” ha muntat  l’exposició “Art a l’IES”, en què participen diversos grups d’alumnes de diferents cursos de la mateixa matèria.

  
Llegiu-ne més...
 

EL NOSTRE PROJECTE “ENJOY SOLSONA AT EVERY MOMENT” SELECCIONAT PEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dia 20 de maig,  el Departament d’Educació va fer pública la llista d’atorgament d’ajuts per a l’aprenentatge actiu d’idiomes. Un dels projectes seleccionats ha estat Enjoy Solsona at Every Moment!, elaborat pels alumnes de 2n d’ESO de l’IES Francesc Ribalta de Solsona. Gràcies als 12.800 euros d’aquest ajut, els setze alumnes participants faran una estada de quinze dies a Escòcia el proper setembre.

Llegiu-ne més...
 

UNA SETMANA D’APRENENTATGE I DE DIVERSIÓ: CRÈDITS DE SÍNTESI A 2n i 3r D’ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant la primera setmana de maig, els alumnes de 2n i de 3r d’ESO de l’IES “Francesc Ribalta” van realitzar el crèdit de síntesi. Els alumnes de 2n han treballat totes les matèries a través de Barcelona, visitant i estudiant els llocs més emblemàtics de la ciutat.  

     
Llegiu-ne més...
 

ELS ALUMNES DE CAI I D’AS VISITEN AMPANS I LA RESIDÈNCIA DE DISCAPACITATS FÍSICS DEL BAGES

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest proppassat dimecres dia 29 d’abril l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà de cures auxiliars d’infermeria i d’atenció sociosanitària de l’IES Francesc Ribalta va visitar els centres que AMPANS té a Santpedor per a atendre els discapacitats psíquics.

Llegiu-ne més...
 

SOLSONA...FEM-LA NOSTRA!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant la setmana del 6 al 13 de juny, els nois i noies de 1r d’ESO han hagut de demostrar, d’una manera molt pràctica, els coneixements adquirits durant el curs en totes les matèries: han realitzat  el seu treball de síntesi, el qual, com ja ve sent tradicional a l’IES per als alumnes de 1r, ha versat sobre la ciutat de Solsona

.          

            
Llegiu-ne més...
 

EL COLOR DEL DESACORD

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimecres passat, dia 3 de juny, l’IES “Francesc Ribalta” es va vestir de color taronja per a mostrar el seu desacord amb la política educativa del Departament d’Educació, seguint així la convocatòria feta pels sindicats del sector.

Llegiu-ne més...
 

ARNAU BESORA I SOLÉ FINALISTA EN EL CONCURS D’ANGLÈS “THE FONIX”

Correu electrònic Imprimeix PDF

Enguany, l’IES Frncesc Ribalta ha participat en el 2n Concurs d’Anglès Interescolar a  Catalunya “The Fonix”. En la primera fase del concurs, la realitzada al centre, dels 70 alumnes que s’hi van presentar, en van sortir sis candidats, un de cada curs, des de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat.

 

Llegiu-ne més...
 

REUNIÓ INFORMATIVA PER A 2n DE BATXILLERAT SOBRE LA SELECTIVITAT

Correu electrònic Imprimeix PDF
El proper dijous, 21 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala de reunions de l’IES, tindrà lloc una reunió informativa per a tots aquells alumnes, i també els seus pares, que esperin superar el batxillerat i que vulguin realitzar la selectivitat.També us recordem que a partir del proper dijous 21 de maig comencem el curset de preparació per als exàmens de selectivitat. Les classes seran de les 9 del matí a les 2 del migdia, fins al dia 5 de juny.Els exàmens de les PAU són el 9, 10 i 11 de juny.
 


Pàgina 110 de 116

INFORMACIONS

Presencialitat postobligatoris

A partir de dilluns 26 d'abril, tots els dies seran presencials als estudis de BATX, PFi i CICLES

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3462 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 86 visitants en línia