Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

TALLER D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts i dimecres d’aquesta setmana, els alumnes de 1r i 2n d’ESO del nostre centre van participar en uns tallers sobre alimentació saludable. La professional que els va conduir fou la nutricionista Judith Gisbert.

Llegiu-ne més...
 

REPRESENTANTS AL CONSELL ESCOLAR

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un cop finalitzades les votacions de tots els sectors, els representants electes són els següents:

Llegiu-ne més...
 

NÚRIA RAFART I VILA GUARDONADA EN ELS PRESTIGIOSOS PREMIS CIRIT

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dilluns, dia 5 de novembre, la Comissió Executiva d’Ajuts de Recerca va fer pública la resolució de la Convocatòria dels Premis CIRIT per a fomentar l’esperit científic del jovent per a l’any 2008.  Dins la categoria de premis realitzats per alumnes que el curs passat van estudiar segon de batxillerat, ha estat premiada l’exalumna de l’IES “Francesc Ribalta” Núria Rafart i Vila.

 

Llegiu-ne més...
 

EXPOSICIÓ DE LA PROFESSORA EULÀLIA CALZADA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Eulàlia Calzada i Balcells, titulada en Arts i Oficis a l’Escola Massana i llicenciada en Belles Arts, professora d’educació visual i plàstica del nostre Institut, va inaugurar  ahir dijous, dia 20 de novembre, a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Solsona, l’exposició “Obra gràfica: calcografia i litografia”, sota el títol La nuesa del dibuix.

Llegiu-ne més...
 

Exposició: Disseny i construcció d'un mecanisme

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquests dies podreu trobar exposats a la biblioteca alguns dels mecanismes construïts el curs passat pels alumnes de 3r d'ESO. Es tracta d'un projecte de l'Àrea de Tecnologia anomenat "Disseny i construcció d'un mecanisme", que, enguany, realitzaran també els alumnes de 3r. Segur que us agradarà!

 

 

L'IES FRANCESC RIBALTA PARTICIPA AL CONCURS Iuvenes Translatores

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous 27 de novembre es va celebrar el concurs de traducció Iuvenes Translatores, organitzat per la Comissió Europea. Hi van participar 2237 alumnes de 593 centres de la Unió Europea. Un dels 56 centres espanyols seleccionats va ser l'IES Francesc Ribalta de Solsona.

Llegiu-ne més...
 

EL PARC ZOOLÒGIC DE BARCELONA ENCARA ENS SORPRÈN

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 1r d’ESO de l’IES “Francesc Ribalta”, dimarts passat, vam anar al zoo de Barcelona. Primer vam assistir a una sessió d’ensinistrament de dofins joves (2 anys) on ens van demostrar les seves habilitats i obediència als cuidadors.

 

Llegiu-ne més...
 

SETMANA D’ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana vinent es duran a terme les votacions per a la renovació de càrrecs al Consell Escolar del nostre centre. Un cop finalitzat el període de presentació de candidatures, destaquem que hi ha hagut un nombre considerable de candidats en tots els sectors, fet que demostra la implicació creixent per part de tots en la dinàmica educativa del nostre Institut.

Llegiu-ne més...
 

REFLEXIONS SOBRE LA CONFERÈNCIA D’ASSUMPTA MONTELLÀ “LA MATERNITAT D’ELNA”

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Hem seguit amb molt d’interès l’explicació d’aquesta historiadora i n’extraiem el següent:

    “Els que vàrem assistir a la conferència, tots, estàvem atents ja que el que ens explicava l’Assumpta era impactant. Crec que més d’un va tenir ganes de plorar en sentir les barbaritats que van passar en aquell camp de refugiats”. (Vidal Ferrer)

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 99 de 100

NOVETATS

ping


Divendres 15
desfilada de moda, 4t d'ESO. Al Teatre.
desfilada

Dilluns 11
Sortida de 1r d'ESO a Barcelona.
sagradafam

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3578 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 58 visitants en línia