Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Jocs Florals 2010

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Divendres 23 d’abril de 2010, diada de sant Jordi, vam anar tots, professorat i alumnat, cap al Teatre comarcal de Solsona per a celebrar els nostres Jocs Florals. En aquest certamen, ja tradicional en el nostre centre, vam aprofitar per atorgar els premis, no tan sols els literaris sinó també els d’altres àmbits, artístic, mediambiental, esportiu, educatiu...

Llegiu-ne més...
 

L’escriptor Àngel Burgas torna a l’Institut

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous 15 d’abril va venir l’Àngel Burgas, autor de L’anticlub, El club de la cistella i Segon trimestre al nostre institut. Als de primer d’ESO ens va fer una xerrada sobre L’anticlub, ens va explicar d’on havia tret la idea de fer un llibre sobre un grup de nens d’una escola que feien un club per lluitar contra les coses que ells creien injustes, però una cosa molt interessant d’aquest llibre és que tot aquest grup de nens és diferent de la resta, o amb discapacitats o amb altres diferències que feien que integrar-se amb el grup de nens normals els fos difícil.

Llegiu-ne més...
 

Visita a la 18a Fira de l'Estudiant

Correu electrònic Imprimeix PDF


Els alumnes de quart d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta han visitat aquesta setmana la 18a Fira de l’Estudiant a Manresa.

Els alumnes han escoltat inicialment una xerrada general que els ha situat en l’ampli ventall del sistema educatiu que se’ls ofereix i seguidament han pogut visitar els diferents estands: els diferents batxillerats, els diversos cicles formatius que es poden trobar a la zona educativa del Bages, dues universitats...

Llegiu-ne més...
 

AQUEST DIJOUS, POESIA!

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

QUATRE PREMIS DE NARRATIVA A MANRESA

Correu electrònic Imprimeix PDF


Quina satisfacció veure quatre alumnes de l’IES Francesc Ribalta rebent el Premi Sambori Òmnium 2010 a la sala petita del teatre Kursaal de Manresa!

La Laia Burgués, de 2n d’ESO, la Núria Santaeulària, de 4t d’ESO, la Joana Fraxenet, de 1r de batxillerat i el Jesús Bach, també de 1r de batxillerat, van ser premiats, divendres passat, per les seves narracions que l’Institut Francesc Ribalta va presentar al IV Premi Sambori Òmnium de la demarcació de la Catalunya Central. D’entre els 27 centres que hi havien enviat narracions, el nostre s’endugué la palma perquè aconseguí quatre premiats dels nou alumnes que obtingueren premi en les categories de secundària i batxillerat.

 

Llegiu-ne més...
 

Visita de Llorenç Capdevila a l’Institut

Correu electrònic Imprimeix PDF

Llorenç Capdevila, escriptor i professor, va venir al nostre institut el dijous dia 15 d’abril per parlar sobre la seva novel·la més venuda i, alhora, la que molts estudiants de tercer d’ESO vàrem llegir durant el primer i el segon trimestre d’aquest curs 2009-2010: El secret del bandoler, novel·la que ha rebut el màxim guardó econòmic (24.000 €) en la col·lecció Gran Angular de l’Editorial Cruïlla.

Llegiu-ne més...
 

Vetllada literària de Sant Jordi a l’Institut Francesc Ribalta

Correu electrònic Imprimeix PDF


Per segona vegada aquest curs, dijous 22 d’abril vam poder gaudir d’una esplèndida vetllada literària.

Aquest cop el tema escollit va ser la poesia de dos grans autors, de Màrius Torres i de Miguel Hernández, amb motiu del centenari del seu naixement.

Com en altres ocasions la recitació dels poemes va estar acompanyada de peces musicals també força conegudes. Ambdues activitats van ser compartides per alguns alumnes i alguns professors del nostre centre.

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA CULTURAL A BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF


El dijous 15 d’abril els alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta varen realitzar una sortida cultural a Barcelona.

Al matí, els alumnes que cursen el batxillerat cientificotecnològic van visitar el Cosmocaixa on van dur a terme dos tallers: un sobre l’experimentació amb ones i l’altre sobre l’evolució de la vida humana.

Llegiu-ne més...
 

JORNADA VERDA A L’INSTITUT FRANCESC RIBALTA

Correu electrònic Imprimeix PDF


El divendres 26 de març, vam acomiadar el segon trimestre amb la jornada verda que celebrem cada any. Una jornada a la natura, amb tallers, xerrades i excursions basats en temes d’ecologia i medi ambient per a tots els cursos.

El professorat i alumnes que organitzen les diferents activitats van programar:

Per primer d’ ESO: Xerrada dels agents rurals sobre la prevenció d’incendis i sobre les seves tasques.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 96 de 108

3r trimestre TELEMÂTIC

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3473 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 97 visitants en línia