Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

1a CAMINADA POPULAR

Correu electrònic Imprimeix PDF


Els alumnes de 4t organitzem aquest curs una caminada popular. És una activitat més per al viatge final d’etapa, però amb l’afegit de treballar els valors de salut, natura i preservació de l’entorn des de la perspectiva d’Escola Verda que som.

Diumenge, 28 de febrer

Hora: 9h a la plaça del Camp

Inscripcions: anticipades a consergeria de l'institut  del 22 al 26 de febrer (5€) o al lloc de sortida el mateix diumenge (6€)

Recorregut: 13 km

Lloc: voltants de Solsona

A mig camí menjarem per esmorzar un entrepà de botifarra i una beguda a l’Institut. Al final hi haurà un obsequi per als participants.

Llegiu-ne més...
 

AJUTS DE LA CAIXA DE MANRESA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de l’Institut Francesc Ribalta volem felicitar els nostres exalumnes Arnau Abella, Berta Caballol i Laia Montraveta per haver aconseguit, aquest curs 2009-2010, l’ajut econòmic que atorga Caixa Manresa als joves que inicien els seus estudis universitaris en qualsevol de les universitats catalanes amb l’objectiu de fomentar l’esforç i el rendiment acadèmic.

Llegiu-ne més...
 

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2010/2011

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2010/2011

 

TERMINI: del 2 al 16 de febrer de 2010.

PERÍODE DE MATRÍCULA CURS 2010/2011

TERMINI: Del 7 a l’11 de juny de 2010.

de 9 a 2 del migdia.

 

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR:

Documentació que ha de presentar tothom

  • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. (Si l'infant està en situació d'acolliment, la resolució del Departament d'Acció Social i Ciutadania.)

  • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant o de la targeta de residència on consta el NIE, si es tracta de persones estrangeres.

  • Original i fotocòpia de la targeta sanitària individual (TSI) de l'alumne o l'alumna.

- web de preinscripció

 

LA POESIA A L’INSTITUT FRANCESC RIBALTA

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


Dijous 17 de desembre l’Institut Francesc Ribalta va oferir un any més una vetllada literària d’aquelles que deixen un bon regust al cor. El tema fou la poesia dels nostres alumnes al llarg de diferents anys.

 

Aquesta activitat, ideada com a cloenda cultural del primer trimestre, consistí en la recitació, acompanyada de música, de poemes d’antics alumnes del centre que han anat participant en el certamen literari de Sant Jordi.

Llegiu-ne més...
 

L’INSTITUT A LA DAVANTERA DE L’ESPORT ESCOLAR DE CATALUNYA

Correu electrònic Imprimeix PDF


Dijous, dia 3 de desembre, els centres educatius del Solsonès, Escola Setelsis, Escola Rural del Solsonès, Institut de Sant Llorenç de Morunys i l’Institut Francesc Ribalta, vàrem anar a l’Auditori de Catalunya, a Barcelona, a rebre un reconeixement de la feina feta en el Pla d’Esport a l’Escola.

Llegiu-ne més...
 

JORNADA DE PORTES OBERTES

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


A l’Institut s’ha organitzat una diada de portes obertes. El dia escollit ha estat el dimarts dia 9 de febrer.

A la tarda els alumnes de 6è van arribar al nostre centre i van entrar a les aules de 1r i de 2n d’ESO. Van rebre la informació dels propis alumnes i alhora els van poder preguntar com els havia anat l’arribada al centre i altres dubtes que els preocupaven. Seguidament van poder realitzar una visita guiada en els diferents espais i instal·lacions de l’Institut.

Llegiu-ne més...
 

UN ANY MÉS A LA JOU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un any més els nostres alumnes de 2n de batxillerat i dels cicles formatius de grau mitjà han participat a la XXV Jornada d’orientació universitària i professional que se celebrà a Tàrrega el dia 3 de febrer de 2010.

Els alumnes després de la sessió d’inauguració van poder escollir entre sis o set conferències en cadascuna de les tres sessions que es van realitzar durant el matí i la tarda.

Llegiu-ne més...
 

XERRADA D’ARCADI OLIVERES ALS ALUMNES DE BATXILLERAT

Correu electrònic Imprimeix PDF


Els alumnes que estan estudiant batxillerat a l’Institut Francesc Ribalta vàrem poder gaudir dimarts a la tarda d’una xerrada amb el prestigiós i bon comunicador Arcadi Oliveres, professor d’economia aplicada de la UAB, sobre el tema “Les guerres existeixen, però podem treballar per la pau”.

Llegiu-ne més...
 

NO T'HO POTS PERDRE!

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


Pàgina 93 de 103

NOVETATS

mnac-contratos-temporada

Divendres,  sortida de 2n de Batx a Barcelona

DEIXALLES-MARINESDimarts,a Batx   Xerrada dona científica. “Plàstics, la nova malaltia de mars i oceans”

descarga  Dimecres i dijousproves de competències de 4t d'ESO

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3425 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 71 visitants en línia