Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

DEMÀ DIMECRES 10 DE MARÇ ES REPRENEN LES CLASSES

Correu electrònic Imprimeix PDF

La millora en el temps i en l'estat de les carreteres fa que a l'Institut demà ja puguem reprendre amb normalitat la nostra activitat acadèmica. L'horari de classes serà l'habitual.

 

S'HAN SUSPÈS LES CLASSES DE DILLUNS 8 DE MARÇ

Correu electrònic Imprimeix PDF

A causa de la intensa nevada avui no hi ha hagut activitat escolar a l'Institut Francesc Ribalta. Els pocs alumnes que han anat arribant al matí han tornat ben d'hora cap a casa. Encara no se sap si demà dimarts hi haurà classes, tot depèn de les condicions climatològiques. Si es decidís tornar a suspendre l'activitat ho publicaríem al matí en aquesta mateixa web.

Per a qualsevol qüestió podeu trucar a l'Institut a partir de 2/4 de 9 del matí. Tel: 973 48 10 79

nevada

 

1a CAMINADA POPULAR DE L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF


Diumenge passat, 28 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO van organitzar la primera caminada popular de l’institut. S’hi van apuntar 156 caminants de totes les edats, que van poder gaudir d’un primer tram de camí poc conegut i molt bonic. A mitja caminada, un grup de pares ens va ajudar a coure les botifarres per a l’entrepà i vàrem poder gaudir d’un te calent. El tram final era força conegut i, en arribar a la Plaça del Camp, es va obsequiar els caminants amb una bossa plegable per a la compra. Agraïm a tots els caminants la seva participació i, a l’alumnat, pares i mares, professorat i botigues, la seva col·laboració.

Estem molt satisfets d’aquesta jornada i esperem poder-la repetir.

 

 

1a CAMINADA POPULAR

Correu electrònic Imprimeix PDF


Els alumnes de 4t organitzem aquest curs una caminada popular. És una activitat més per al viatge final d’etapa, però amb l’afegit de treballar els valors de salut, natura i preservació de l’entorn des de la perspectiva d’Escola Verda que som.

Diumenge, 28 de febrer

Hora: 9h a la plaça del Camp

Inscripcions: anticipades a consergeria de l'institut  del 22 al 26 de febrer (5€) o al lloc de sortida el mateix diumenge (6€)

Recorregut: 13 km

Lloc: voltants de Solsona

A mig camí menjarem per esmorzar un entrepà de botifarra i una beguda a l’Institut. Al final hi haurà un obsequi per als participants.

Llegiu-ne més...
 

AJUTS DE LA CAIXA DE MANRESA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de l’Institut Francesc Ribalta volem felicitar els nostres exalumnes Arnau Abella, Berta Caballol i Laia Montraveta per haver aconseguit, aquest curs 2009-2010, l’ajut econòmic que atorga Caixa Manresa als joves que inicien els seus estudis universitaris en qualsevol de les universitats catalanes amb l’objectiu de fomentar l’esforç i el rendiment acadèmic.

Llegiu-ne més...
 

QUEDEN SUSPESES LES CLASSES DE DIMARTS 9 DE MARÇ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Degut al previsible mal estat de les carreteres i al fet que s'ha confirmat que no hi haurà transport escolar, hem decidit suspendre l'activitat acadèmica durant tot el dimarts dia 9 de març. Us mantindrem informats/des des d'aquesta mateixa web.

Per qualsevol qüestió podeu trucar a l'Institut a partir de 2/4 de 9 del matí. Tel: 973 48 10 79

 

L’INSTITUT SEU DE LES PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I DE GRAU SUPERIOR

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’Institut “Francesc Ribalta” acollirà, per segona vegada aquest present curs 2009-2010, la realització de les proves d’accés a cicle formatiu de grau mitjà i de grau superior.

Totes aquelles persones que es volen presentar a aquestes proves no tenen la necessitat de desplaçar-se a Manresa, Tàrrega…

Els exàmens, que són els mateixos per a tot Catalunya, es realitzaran el dia 5 de maig de 2010, per als cicles formatius de grau mitjà, i els dies 7 i 12 de maig de 2010, per als cicles formatius de grau superior.

La inscripció, del 9 al 23 de març, es fa de manera telemàtica (www.gencat.cat/educacio), però l’aspirant ha de presentar la documentació requerida davant la comissió avaluadora (mes d’abril).

Llegiu-ne més...
 

“M’AGRADA TAL COM SÓC” - “PREVENCIÓ I CONSUM DE DROGUES”

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Organitzat pel programa Educació per a la salut, la setmana passada es van realitzar dos tallers, un per a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO sobre “autoestima” i un altre per a l’alumnat de 4t d’ESO sobre “tabac, alcohol i cànnabis, prevenció i consum de drogues”.

Les dues xerrades les han dut a terme professionals del Pack Aula Jove de la Secretaria de Joventut. Per a la xerrada sobre autoestima han vingut dues professionals de la Creu Roja de Solsona i per a la xerrada sobre prevenció de consum de drogues han vingut dos professionals de la Creu Roja Joventut, Associació Antisida de Lleida.

Llegiu-ne més...
 

JORNADA DE PORTES OBERTES

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


A l’Institut s’ha organitzat una diada de portes obertes. El dia escollit ha estat el dimarts dia 9 de febrer.

A la tarda els alumnes de 6è van arribar al nostre centre i van entrar a les aules de 1r i de 2n d’ESO. Van rebre la informació dels propis alumnes i alhora els van poder preguntar com els havia anat l’arribada al centre i altres dubtes que els preocupaven. Seguidament van poder realitzar una visita guiada en els diferents espais i instal·lacions de l’Institut.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 92 de 102

NOVETATS

unnamed


Dimarts 28, 3r ESO
A les 20.00 reunió de pares i mares pel projecte amb Països Baixos. 

copaAlumnes de 2n i 3r ESO, dijous 30

 

 

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3498 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 103 visitants en línia