Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Beques i ajuts a l’estudi de caràcter general i de mobilitat

Correu electrònic Imprimeix PDF

Llegiu-ne més...
 

EL FINAL DE CURS DE L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un cop acabades les programacions escolars, es presenta una bona oportunitat per a realitzar en el marc educatiu del centre un seguit d'activitats no tan acadèmiques, però alhora molt valuoses per a la formació integral de l'alumnat.

 

Llegiu-ne més...
 

APROPAMENT AL MÓN LABORAL I EMPRESARIAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous 8 de juny de 2010, a la biblioteca del centre, l’alumnat de 4t. d’ESO va poder participar d’una xerrada amb el senyor Jordi Gavaldà, de SIMET, i la senyora Montse Mas, de la gestoria Mas, ambdós de Solsona. Amb ells van poder apropar-se al món empresarial i conèixer una mica més alguns dels aspectes laborals.

Aquesta sessió, que ja fa molts anys que es duu a terme, amb la col·laboració de la senyora Neus Ramellat, responsable de l’àrea de joventut del Consell Comarcal del Solsonès, és una activitat més dins de l’orientació acadèmica i laboral que es realitza a les sessions de tutoria grupal com individual.

Llegiu-ne més...
 

TRES ALUMNES PREMIATS AL CONCURS D’ANGLÈS “THE FONIX”

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dia 27 de maig l’institut Francesc Ribalta va participar en l’acte de lliurament de premis del 4t Concurs d’anglès interescolar de Catalunya “ The Fonix”. Es tracta d’un concurs en la primera fase del qual participaren 36.000 alumnes a tot Catalunya, des de 5è de primària fins a 2n de Batxillerat/Cicles Formatius de Grau Superior; d’aquests, uns 3000 passaren a la fase territorial i 112 alumnes s’examinaren el dia 14 de maig al Prat de Llobregat en la fase final. En aquesta última fase tots els tres alumnes de l’institut Francesc Ribalta quedaren classificats i obtingueren premi. Anna Vilà Cuñat, de 1r d’ESO, quedà classificada en sisena posició i guanyà un curs extensiu d’anglès online, Arnau Besora i Solé, de 1r de Batxillerat, en vuitena posició i Gemma Sánchez i Moncunill, en la novena. Ambdós reberen un lot de llibres i una samarreta.

Llegiu-ne més...
 

DIMECRES REIVINDICATIUS

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

 

Dimecres passat, dia 25 de maig, l’Institut Francesc Ribalta va sortir al carrer a l’hora del pati per manifestar el seu desacord amb la política de retallades que està duent a terme el Departament d’Ensenyament. L’acte de protesta va consistir en la lectura d’un manifest i en la penjada d’una pancarta negra amb la frase “Aturem les retallades”; alhora,  molts membres de la comunitat educativa anaven vestits de color negre, duien una samarreta negra, com a senyal de la situació deplorable que està vivint el món educatiu (retallades de personal i de pressupost de funcionament)

 

 

La protesta, que es repetirà cada dimecres a la mateixa hora, vol contribuir a fer que tothom sigui conscient que els més dèbils estan pagant els plats trencats d’aquesta crisi  i  fer adonar als polítics que cal buscar altres solucions per a solventar els problemes econòmics del país.

 

EL JOAN MARC, NOVAMENT PREMIAT!

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


El dia 21 de juny, Joan Marc Moreno Colilles, alumne de 2n de batxillerat de l'Institut Francesc Ribalta, va rebre el 3r premi en l'àmbit cientificotecnològic en la VIII edició dels premis Argó de la Universitat Autònoma de Barcelona, pel seu treball TORB 2010”, tutoritzat per Josep M. Porredon Bantolra i que, com ja explicàvem fa uns dies, consisteix en el disseny i construcció d'un túnel de vent per fer diferents proves sobre aerodinàmica.

Llegiu-ne més...
 

TREBALLS DE SÍNTESI DE 1r I 3r.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ja tornem a ser gairebé a l'acabament de curs i amb ell arriben els treballs de síntesi de primer i de tercer d'ESO.

Com ja fa alguns anys els nostres treballs de síntesi permeten als nostres alumnes endinsar-se en el coneixement a fons de la nostra ciutat i també de la nostra comarca.

Llegiu-ne més...
 

PREMI RAMON LLULL AL TREBALL DE RECERCA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous 26 de maig en Joan Marc Moreno Colilles, alumne de 2n de batxillerat, va rebre el premi Ramon Llull als Treballs de Recerca de Batxillerat, en l'àmbit de Ciències i Tecnologia, lliurat per la URL. El seu treball es titula Torb 2010 i consisteix en el disseny i construcció d'un túnel de vent per fer diferents proves sobre aerodinàmica. L’acte es va celebrar a les instal·lacions de l'Institut Químic de Sarrià. En aquesta convocatòria s’havien presentat un total de 195 treballs de recerca de diferents instituts de Catalunya, alguns d’ells, com vàrem poder comprovar en les exposicions, d’una qualitat excepcional.

Llegiu-ne més...
 

XERRADA INFORMATIVA SOBRE SELECTIVITAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous passat, dia 26 de maig, a la biblioteca del nostre centre, va tenir lloc l’habitual xerrada informativa sobre les proves d’accés a la Universitat adreçada a pares i alumnes de 2n de batxillerat.

Els assistents van ser informats sobre el desenvolupament de les diferents proves, l’obtenció de la nota d’accés, la preinscripció universitària, així com altres aspectes significatius.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 91 de 109

3r trimestre TELEMÂTIC

Reuniuons telemàtiques d'inici de curs amb els famílies.

DILLUNS 21:

1 ESO a les 19:00 -> enllaç

2 ESO a les 19:00 -> enllaç

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3572 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 154 visitants en línia