Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

UN SANT JORDI ANIMAT A VISUAL I PLÀSTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de la matèria de Visual i Plàstica vam proposar a tots els alumnes de 1r, 2n i 4t d’ESO participar en un concurs de creació d’un gif animat amb la temàtica de Sant Jordi o de la primavera. Han estat premiats per la seva originalitat els treballs següents:

4t GIF Rut Selva

Rut Selva Casals, guanyadora de 4t d'ESO

Llegiu-ne més...
 

SANT JORDI 2020

Correu electrònic Imprimeix PDF

Desitgem que gaudiu d'aquest Sant Jordi diferent

#SantJordiaCasa #SantJordiSolsona #UnLlibreElMillorEscut

 

SOLSONA PREPARA UN SANT JORDI DIFERENT, PARTICIPEM-HI!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Cartell Sant Jordi 2020
#SantJordi2020

#SantJordiaCasa

#SantJordialBalcó

#UnLlibreElMillorEscut

#SantJordiSolsona

#JoRecomano 

#JoExplicoUnConte

Llegiu-ne més...
 

Inici telemàtic del 3r trimestre

Correu electrònic Imprimeix PDF

Benvolgudes famílies i alumnat,

El proper dimarts 14 d’abril comença el 3r trimestre i ho fa de forma telemàtica, sense tenir encara una data de retorn a les aules. Les instruccions del Departament d'Educació són que el curs s’ha d'acabar i avaluar a l’ESO, batxillerat, PFI i cicles i, malgrat que es preveu que el curs s'acabarà quan estava planificat, el calendari s’allargarà per als alumnes de 2n de batx. que van a les PAU.3trimestre2

De moment, hem planificat un full d’activitats que estem preparant i uns horaris de sessions telemàtiques de cada matèria, que us compartim en aquests enllaços: (fixeu-vos que a les pestanyes de sota podeu anar canviant el curs)

Full d'activitats i avaluació de les tasques virtuals

Horaris del 3r trimestre de sessions telemàtiques amb l'alumnat

Les activitats es planificaran setmanalment perquè l’alumnat pugui gestionar millor el seu temps i els recursos que necessita, i seran d’aprenentatge autònom de l’alumne. Aquestes activitats s’avaluaran i posarem nota del trimestre i de final del curs, comptant, però, que aquest trimestre serà molt diferent dels altres i que l'aprenentatge més important que farem serà en l'aspecte humà. Cada setmana hi ha planificada una sessió telemàtica de grup amb el professor/a de cada matèria i una altra també amb el tutor/a de grup, de manera que cada alumne/a en tindrà 2 o 3 al dia. Aquestes sessions serviran per a resoldre dubtes i tenir contacte amb la classe. En aquestes estones l'alumne necessitarà connectivitat a Internet i un dispositiu informàtic. Des del centre estem vetllant per tal de conèixer l'alumnat que té dificultats en aquest sentit i farem el possible per a solucionar-ho.

La pàgina web continuarà essent el canal oficial de les informacions que anem donant-vos i la intranet de centre funcionarà com sempre, amb les observacions del professorat, les notes de cada matèria i els missatges de correu. Us demanem que n’estigueu especialment al cas, ja que aquesta situació demanarà de tots nosaltres una coordinació i un acompanyament dels alumnes encara més proper. El contacte amb el vostre tutor/a personal és fonamental. El seguiment i el suport emocional a l'alumnat és el més important en aquests moments.

Molta salut per a tothom i molts ànims.

L’equip directiu

Llegiu-ne més...
 

Proposta d'activitats per al confinament

Correu electrònic Imprimeix PDF

teletreball

Durant aquests dies l'alumnat està rebent les propostes d'activitats telemàtiques del professorat, i en molts casos també algunes sessions telemàtiques en grup per tal de no perdre el contacte. Com ja sabeu, aquestes tasques són de reforç o amplicació, no avaluatives, tot i que sí que les poden corregir els alumes mateixos amb unes pautes que els donem o el professorat les revisa. La majoria són al Moodle del centre. D'aquesta manera aconseguim estar en contacte amb tots vosaltres i al mateix temps no perdre tant el ritme d'aprenentatge. Us deixem un enllaç amb una taula on poder consultar totes aquestes tasques per nivells:

activitats per al confinament

Estigueu atents al web i a la intranet, ja que són els canals de comunicació que utilitzem per informar.

Salut

L'equip directiu

Llegiu-ne més...
 

JÚLIA PLANS I VILASECA ÉS PREMIADA EN EL SAMBORI 2020 DE LA CATALUNYA CENTRAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Júlia Plans


45 centres educatius de les comarques del Bages, el Berguedà, el Moianès i el Solsonès, han participat en el certamen literari de narrativa Sambori, convocat per Òmnium Cultural, delegació de la Catalunya Central.

La Júlia Plans i Vilaseca, alumna de 1r de batxillerat, ha estat premiada en la seva categoria. Encara que el lliurament dels premis va ser anul·lat per l’emergència sanitària de la COVID-19, no podem passar per alt aquest merescut reconeixement a la creació literària de la Júlia pel seu conte PERDRE EL NORD.

Feu clic a "LLEGIU-NE MÉS" per accedir al conte sencer.

Llegiu-ne més...
 

UN TROSSET DE SANT JORDI AMB ELS PÍTLS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest any no podrem celebrar la vetllada de Sant Jordi tal com estava prevista, però el grup musical Pítls, format per professores i professors de l'Institut, ens regala la seva música. Des de les seves cases, han gravat quatre cançons i ens encanten! Aquí us deixem un dels vídeos, però els podeu veure tots buscant Pítls (amb accent!) al Youtube.

Feliç Sant Jordi i que no pari la música!

 

LES CIÈNCIES SOCIALS I EL CONFINAMENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

La gran quantitat d’audiovisuals disponibles a Internet (Youtube, 3alacarta, RTVE alacarta, només per citar alguns exemples) sempre han estat un dels recursos més utilitzats a les classes de Ciències Socials. I en aquesta situació de confinament encara juguen un paper més important, doncs permeten als alumnes continuar amb l’aprenentatge dels continguts i les competències de l’àmbit social a través d’exemples concrets i reals de l’entorn en el qual viuen.

BYE BYE BCN

Durant aquestes setmanes, els alumnes de Ciències Socials de 3r d’ESO poden aprofundir en l’anàlisi del turisme a la ciutat de Barcelona a través del documental Bye Bye Barcelona

Llegiu-ne més...
 

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

PaRàbOLeS, siMeTriEs, núMeRoS...

Concurs de fotografia matemàtica

foto matemàtica

AQUÍ podeu veure les bases del concurs i el formulari per enviar les vostres imatges.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 10 de 114

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3491 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 88 visitants en línia