Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

EL PARC ZOOLÒGIC DE BARCELONA ENCARA ENS SORPRÈN

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 1r d’ESO de l’IES “Francesc Ribalta”, dimarts passat, vam anar al zoo de Barcelona. Primer vam assistir a una sessió d’ensinistrament de dofins joves (2 anys) on ens van demostrar les seves habilitats i obediència als cuidadors.

 

Llegiu-ne més...
 

SETMANA D’ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana vinent es duran a terme les votacions per a la renovació de càrrecs al Consell Escolar del nostre centre. Un cop finalitzat el període de presentació de candidatures, destaquem que hi ha hagut un nombre considerable de candidats en tots els sectors, fet que demostra la implicació creixent per part de tots en la dinàmica educativa del nostre Institut.

Llegiu-ne més...
 

REFLEXIONS SOBRE LA CONFERÈNCIA D’ASSUMPTA MONTELLÀ “LA MATERNITAT D’ELNA”

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Hem seguit amb molt d’interès l’explicació d’aquesta historiadora i n’extraiem el següent:

    “Els que vàrem assistir a la conferència, tots, estàvem atents ja que el que ens explicava l’Assumpta era impactant. Crec que més d’un va tenir ganes de plorar en sentir les barbaritats que van passar en aquell camp de refugiats”. (Vidal Ferrer)

 

Llegiu-ne més...
 

ELS DELEGATS DE CURS PARTICIPEN EN LA TROBADA DE GERRI DE LA SAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts passat, dia 11 de novembre, els alumnes de l’IES “Francesc Ribalta” que aquest curs han estat elegits com a delegats de curs van participar en la 2ª trobada de delegats del Pirineu i Aran, celebrada a Gerri de la Sal.

Llegiu-ne més...
 

DE LA MODERNITAT DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA AL RECOLLIMENT DEL MONESTIR

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 2n d’ESO vam participar, el dijous dia 23, en una sortida educativa per a posar en pràctica els coneixements de ciències naturals, socials i tecnologia. Al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de Terrassa vam fer dos tallers. 

 

Llegiu-ne més...
 

NÚRIA RAFART I VILA GUARDONADA EN ELS PRESTIGIOSOS PREMIS CIRIT

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dilluns, dia 5 de novembre, la Comissió Executiva d’Ajuts de Recerca va fer pública la resolució de la Convocatòria dels Premis CIRIT per a fomentar l’esperit científic del jovent per a l’any 2008.  Dins la categoria de premis realitzats per alumnes que el curs passat van estudiar segon de batxillerat, ha estat premiada l’exalumna de l’IES “Francesc Ribalta” Núria Rafart i Vila.

 

Llegiu-ne més...
 

EXPOSICIÓ DE LA PROFESSORA EULÀLIA CALZADA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Eulàlia Calzada i Balcells, titulada en Arts i Oficis a l’Escola Massana i llicenciada en Belles Arts, professora d’educació visual i plàstica del nostre Institut, va inaugurar  ahir dijous, dia 20 de novembre, a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Solsona, l’exposició “Obra gràfica: calcografia i litografia”, sota el títol La nuesa del dibuix.

Llegiu-ne més...
 

Exposició: Disseny i construcció d'un mecanisme

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquests dies podreu trobar exposats a la biblioteca alguns dels mecanismes construïts el curs passat pels alumnes de 3r d'ESO. Es tracta d'un projecte de l'Àrea de Tecnologia anomenat "Disseny i construcció d'un mecanisme", que, enguany, realitzaran també els alumnes de 3r. Segur que us agradarà!

 

 

ELS ALUMNES DE 4t D’ESO DE L’IES VISITEM EL PARLAMENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous passat, 6  de novembre, els alumnes de 4t ESO de l’IES Francesc Ribalta vam anar d’excursió a Barcelona. Al matí vam visitar el CosmoCaixa, on vam assistir a una conferència sobre la intel·ligència i també un itinerari sobre les diferents “famílies de nombres”.

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 85 de 86

NOVETATS

Per a la consulta de dates de preinscripció i matrícula aneu a l'apartat ESTUDIS de la pàgina web

Recuperacions i tasques opcionals d'estiu

BONES
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3474 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 28 visitants en línia