Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

UN ANY MÉS A LA JOU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un any més els nostres alumnes de 2n de batxillerat i dels cicles formatius de grau mitjà han participat a la XXV Jornada d’orientació universitària i professional que se celebrà a Tàrrega el dia 3 de febrer de 2010.

Els alumnes després de la sessió d’inauguració van poder escollir entre sis o set conferències en cadascuna de les tres sessions que es van realitzar durant el matí i la tarda.

Llegiu-ne més...
 

XERRADA D’ARCADI OLIVERES ALS ALUMNES DE BATXILLERAT

Correu electrònic Imprimeix PDF


Els alumnes que estan estudiant batxillerat a l’Institut Francesc Ribalta vàrem poder gaudir dimarts a la tarda d’una xerrada amb el prestigiós i bon comunicador Arcadi Oliveres, professor d’economia aplicada de la UAB, sobre el tema “Les guerres existeixen, però podem treballar per la pau”.

Llegiu-ne més...
 

NO T'HO POTS PERDRE!

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

EL MENJADOR ESCOLAR I L'ÀREA DE CIÈNCIES

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana del 30 de novembre al 4 de desembre l’alumnat de 3r d’ESO ha pogut rebre informació sobre alimentació ecològica dins el tema del curs de biologia sobre nutrició humana. La xerrada la va dur a terme la Núria Serena, del CEDRICAT.

 

Els alumnes ens han dit que va ser molt entenedor i interessant i comenten:

Llegiu-ne més...
 

CONCERT A L’AUDITORI I VISITA A LA LUDOTECA BLOC

Correu electrònic Imprimeix PDFEl dimarts 24 de novembre, l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior d’Educació Infantil de l’Institut Francesc Ribalta va fer una sortida a Barcelona.

Al matí va visitar l’Auditori de Barcelona amb la finalitat d’escoltar el concert “Corda i descorda”, organitzat pel servei educatiu de l’Auditori i que anava adreçat a infants a partir de dos anys; en finalitzar el concert, Assumpció Malagarriga, directora de tots els concerts educatius, va fer una xerrada explicant la importància que té el contacte amb la música des de la primera infància i tot el treball previ i posterior que es pot fer amb cada concert des de l’escola. Els nostres alumnes van valorar molt positivament el concert i els recursos que se’ls va posar a la seva disposició.

Llegiu-ne més...
 

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2010/2011

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2010/2011

 

TERMINI: del 2 al 16 de febrer de 2010.

PERÍODE DE MATRÍCULA CURS 2010/2011

TERMINI: Del 7 a l’11 de juny de 2010.

de 9 a 2 del migdia.

 

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR:

Documentació que ha de presentar tothom

  • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. (Si l'infant està en situació d'acolliment, la resolució del Departament d'Acció Social i Ciutadania.)

  • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant o de la targeta de residència on consta el NIE, si es tracta de persones estrangeres.

  • Original i fotocòpia de la targeta sanitària individual (TSI) de l'alumne o l'alumna.

- web de preinscripció

 

LA POESIA A L’INSTITUT FRANCESC RIBALTA

Correu electrònic Imprimeix PDF

 


Dijous 17 de desembre l’Institut Francesc Ribalta va oferir un any més una vetllada literària d’aquelles que deixen un bon regust al cor. El tema fou la poesia dels nostres alumnes al llarg de diferents anys.

 

Aquesta activitat, ideada com a cloenda cultural del primer trimestre, consistí en la recitació, acompanyada de música, de poemes d’antics alumnes del centre que han anat participant en el certamen literari de Sant Jordi.

Llegiu-ne més...
 

L’INSTITUT A LA DAVANTERA DE L’ESPORT ESCOLAR DE CATALUNYA

Correu electrònic Imprimeix PDF


Dijous, dia 3 de desembre, els centres educatius del Solsonès, Escola Setelsis, Escola Rural del Solsonès, Institut de Sant Llorenç de Morunys i l’Institut Francesc Ribalta, vàrem anar a l’Auditori de Catalunya, a Barcelona, a rebre un reconeixement de la feina feta en el Pla d’Esport a l’Escola.

Llegiu-ne més...
 

JOSEP MARIA PARCERISA I ALBACETE GUARDONAT EN ELS PRESTIGIOSOS PREMIS CIRIT

Correu electrònic Imprimeix PDF


El dimarts, dia 24 de novembre, la Comissió Executiva d’Ajuts de Recerca va fer pública la resolució de la Convocatòria dels Premis CIRIT per a fomentar l’esperit científic del jovent per a l’any 2009. Dins la categoria de premis realitzats per alumnes que el curs passat van estudiar segon de batxillerat, ha estat premiat l’exalumne de l’IES “Francesc Ribalta” Josep Maria Parcerisa i Albacete.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 77 de 86

NOVETATS

reunió 3

reunió 1

reunió 2
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3511 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 26 visitants en línia