Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

ELS ALUMNES DE 2N DE BATX. ASSISTEIXEN A UNA XERRADA DE LA UPF I A LES JOU

Correu electrònic Imprimeix PDF

La preinscripció universitària i als diferents cicles formatius de grau superior encara queda una mica lluny, però durant el segon trimestre, convé anar coneixent les diferents opcions que ofereix el sistema educatiu superior a Catalunya. És per aquest motiu que aquesta setmana a l’IES han començat les activitats d’orientació per part de diferents especialistes, a més de les que es van duent a terme en les hores de tutoria.

Llegiu-ne més...
 

EXPOSICIÓ: Disseny i construcció d’un bric

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 2n d’ESO a l’assignatura de Tecnologia han d’estudiar els envasos i la normativa d’etiquetatge dels productes alimentaris. Per treballar aquest tema, que pot resultar una mica feixuc, ho han fet a través d’un projecte força creatiu que ha consistit en dissenyar i construir un bric.  El resultat són quasi 70 unitats variades i originals, de les quals trobareu una mostra a la biblioteca, que podrien servir per a comercialitzar qualsevol tipus de producte, això sí, del Solsonès “per fer país”.

 

“GET IN THE TRAIN OF EUROPE”

Correu electrònic Imprimeix PDF

XERRADA A L’IES “FRANCESC RIBALTA” SOBRE ELS DIFERENTS PROGRAMES EUROPEUS

 Dimarts passat,  20 de gener, els alumnes de 1r i de 2n de batxillerat vam rebre la visita de la Ursina i la Marta del CRUC (Coordinació Rural de Catalunya) per a parlar-nos sobre els diferents programes europeus existents a Europa.

Llegiu-ne més...
 

EL PROFESSOR ARCADI OLIVERES PARLA DEL MERCAT DEL PETROLI I DE LA CRISI ECONÒMICA AL NOSTRE CENTRE

Correu electrònic Imprimeix PDF

       Dilluns passat, dia 15 de desembre, els alumnes de batxillerat, professors i pares vàrem tenir l’oportunitat d’assistir a una conferència a càrrec d’Arcadi Oliveres, professor d’economia aplicada de la UAB, president de Justícia i Pau de Barcelona, de la Federació Catalana d’ONG i, com a activista per al desarmament i contra les guerres del món, membre de molts organismes i entitats, com ara el Comitè Internacional de la Fundació per a la Pau.

Llegiu-ne més...
 

“EL MERCAT DEL PETROLI I LA SITUACIÓ ECONÒMICA ACTUAL”

Correu electrònic Imprimeix PDF

Xerrada a càrrec d’ARCADI OLIVERES, professor d’economia aplicada de la UAB

Dilluns, dia 5 de desembre de 2008

A 2/4 de 4 de la tarda

A la biblioteca de l’IES “Francesc Ribalta"

Llegiu-ne més...
 

ELS ALUMNES DE 1R DE BATXILLERAT VISITEN LA UAB I BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat divendres dia 30 de gener, els alumnes de 1r de batxillerat de l’IES “Francesc Ribalta” vam fer una sortida cultural a Bellaterra i a Barcelona. A les 9 del matí, els alumnes del batxillerat científicotecnològic arribàvem a la Universitat Autònoma de Barcelona per  participar en un taller de física, molt didàctic, relacionat amb els xocs de cotxes i la seguretat viària. 

 

Llegiu-ne més...
 

L’ALUMNAT DE 3R D’ESO DE L’IES “FRANCESC RIBALTA” FA RÀDIO A SOLSONA FM

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dins la programació de les assignatures de llengua catalana i castellana del 3r curs de l’ESO, s’estudia el món de la ràdio. Per aquesta raó, els tres grups de 3r d’ESO de l’IES Francesc Ribalta van realitzar una activitat per conèixer de prop aquest àmbit tan rellevant de la comunicació.

 

Llegiu-ne més...
 

Biblioteca per la pau

Correu electrònic Imprimeix PDF

El proper dia 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP), amb motiu de  l'aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. La Biblioteca de l'Institut s'afegeix a aquesta commemoració presentant-vos dues mostres de llibres: a la primera hi trobareu llibres sobre pacifisme i resolució de conflictes, així com biografies de Gandhi i Martin Luther King. La segona és una selecció de novel·les i còmics que tracten el tema dels conflictes bèl·lics. Hi trobareu des del Diari d'Anna Frank fins la darrera novel·la de Henning Mankell El secreto del fuego.

I el proper divendres, dia 23, a les 15.30

projecció del documental 

Mahatma Gandhi.                               

 

SOLSONA I LA LITERATURA

Correu electrònic Imprimeix PDF
Vetllada literària i reconeixement a la nostra companya LURDES BARCONS, amb motiu de la seva jubilació. Dijous, dia 18 de desembre, a les 8 del vespre, a la biblioteca de l’Institut.
Llegiu-ne més...
 


Pàgina 75 de 78

NOVETATS

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3463 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 31 visitants en línia