Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PONDERACIONS DEFINITIVES PAAU 2010

Correu electrònic Imprimeix PDF

Versió definitiva del quadre de ponderacions per al curs 2010-2011.

Aquesta versió ha estat proposada i aprovada per totes les Rectores i Rectors de les universitats catalanes, tal com s'estableix a l'article 14.3 del Reial Decret 1892/2008, de 14 de novembre, pel qual es regulen les condicions per a l'accés als ensenyaments universitaris oficials de grau i els procediments d'admissió en les universitats públiques espanyoles.

MÉS INFORMACIÓ:

http://www.gencat.cat/diue/ambits/ur/universitats/acces/prein/assignacio/index.html

TAULA PONDERACIONS:

http://www.gencat.cat/diue/doc/doc_12108801_1.pdf

 

DEMÀ DIMECRES 10 DE MARÇ ES REPRENEN LES CLASSES

Correu electrònic Imprimeix PDF

La millora en el temps i en l'estat de les carreteres fa que a l'Institut demà ja puguem reprendre amb normalitat la nostra activitat acadèmica. L'horari de classes serà l'habitual.

 

S'HAN SUSPÈS LES CLASSES DE DILLUNS 8 DE MARÇ

Correu electrònic Imprimeix PDF

A causa de la intensa nevada avui no hi ha hagut activitat escolar a l'Institut Francesc Ribalta. Els pocs alumnes que han anat arribant al matí han tornat ben d'hora cap a casa. Encara no se sap si demà dimarts hi haurà classes, tot depèn de les condicions climatològiques. Si es decidís tornar a suspendre l'activitat ho publicaríem al matí en aquesta mateixa web.

Per a qualsevol qüestió podeu trucar a l'Institut a partir de 2/4 de 9 del matí. Tel: 973 48 10 79

nevada

 

1a CAMINADA POPULAR DE L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF


Diumenge passat, 28 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO van organitzar la primera caminada popular de l’institut. S’hi van apuntar 156 caminants de totes les edats, que van poder gaudir d’un primer tram de camí poc conegut i molt bonic. A mitja caminada, un grup de pares ens va ajudar a coure les botifarres per a l’entrepà i vàrem poder gaudir d’un te calent. El tram final era força conegut i, en arribar a la Plaça del Camp, es va obsequiar els caminants amb una bossa plegable per a la compra. Agraïm a tots els caminants la seva participació i, a l’alumnat, pares i mares, professorat i botigues, la seva col·laboració.

Estem molt satisfets d’aquesta jornada i esperem poder-la repetir.

 

 

1a CAMINADA POPULAR

Correu electrònic Imprimeix PDF


Els alumnes de 4t organitzem aquest curs una caminada popular. És una activitat més per al viatge final d’etapa, però amb l’afegit de treballar els valors de salut, natura i preservació de l’entorn des de la perspectiva d’Escola Verda que som.

Diumenge, 28 de febrer

Hora: 9h a la plaça del Camp

Inscripcions: anticipades a consergeria de l'institut  del 22 al 26 de febrer (5€) o al lloc de sortida el mateix diumenge (6€)

Recorregut: 13 km

Lloc: voltants de Solsona

A mig camí menjarem per esmorzar un entrepà de botifarra i una beguda a l’Institut. Al final hi haurà un obsequi per als participants.

Llegiu-ne més...
 

JA SOM A ITÀLIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 

Avui hem anat a Venècia (góndoles, Sant Marc, Palau Ducal...). Ha estat un dia intens i aprofitat, ens ho hem passat molt bé. El fred sembla que ens acompanya a tot arreu: a la platja de Lido hem trobat sorra, aigua... i neu!

Ens trobem tots molt bé. Marxem cap a Florència.

 

 

QUEDEN SUSPESES LES CLASSES DE DIMARTS 9 DE MARÇ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Degut al previsible mal estat de les carreteres i al fet que s'ha confirmat que no hi haurà transport escolar, hem decidit suspendre l'activitat acadèmica durant tot el dimarts dia 9 de març. Us mantindrem informats/des des d'aquesta mateixa web.

Per qualsevol qüestió podeu trucar a l'Institut a partir de 2/4 de 9 del matí. Tel: 973 48 10 79

 

L’INSTITUT SEU DE LES PROVES D’ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I DE GRAU SUPERIOR

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’Institut “Francesc Ribalta” acollirà, per segona vegada aquest present curs 2009-2010, la realització de les proves d’accés a cicle formatiu de grau mitjà i de grau superior.

Totes aquelles persones que es volen presentar a aquestes proves no tenen la necessitat de desplaçar-se a Manresa, Tàrrega…

Els exàmens, que són els mateixos per a tot Catalunya, es realitzaran el dia 5 de maig de 2010, per als cicles formatius de grau mitjà, i els dies 7 i 12 de maig de 2010, per als cicles formatius de grau superior.

La inscripció, del 9 al 23 de març, es fa de manera telemàtica (www.gencat.cat/educacio), però l’aspirant ha de presentar la documentació requerida davant la comissió avaluadora (mes d’abril).

Llegiu-ne més...
 

“M’AGRADA TAL COM SÓC” - “PREVENCIÓ I CONSUM DE DROGUES”

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Organitzat pel programa Educació per a la salut, la setmana passada es van realitzar dos tallers, un per a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO sobre “autoestima” i un altre per a l’alumnat de 4t d’ESO sobre “tabac, alcohol i cànnabis, prevenció i consum de drogues”.

Les dues xerrades les han dut a terme professionals del Pack Aula Jove de la Secretaria de Joventut. Per a la xerrada sobre autoestima han vingut dues professionals de la Creu Roja de Solsona i per a la xerrada sobre prevenció de consum de drogues han vingut dos professionals de la Creu Roja Joventut, Associació Antisida de Lleida.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 75 de 86

NOVETATS

sala polivalent

reut

camp
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3497 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 88 visitants en línia