Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

CAMINADA I CONCURS DE FOTOS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 4t d'ESO que no es presentaven a la Cangur van fer una caminada fins a la Mare de la Font. Durant l'activitat, van poder fer fotos per al concurs d'Instagram, havien d'etiquetar la foto amb #elsquenofemcangurcaminem i anomenar el compte @insfrancescribalta_solsona. La Maria Torra i el Miquel Bueno van ser els guanyadors i cadascú es va endur una bossa de llaminadures .

caminada cangur 2

 

300 JOVES S'APLEGUEN PER GAUDIR DE LES MATEMÀTIQUES

Correu electrònic Imprimeix PDF

En total, 300 alumnes de l’Institut Francesc Ribalta, de l’Escola Arrels II i de l’Institut Aubenç d’Oliana participen conjuntament a la prova Cangur 2017

Les Proves Cangur de Matemàtiques se celebren aquest dijous dia 16 de març a l’Institut Francesc Ribalta, com a centre seu del Solsonès.

En total, 265 alumnes de l’Institut Francesc Ribalta (72 de 1r d’ESO, 63 de 2n d’ESO, 68 de 3r d’ESO, 13 de 4t d’ESO, 26 de 1r de batxillerat i 23 de 2n de batxillerat), 10 alumnes de l’Escola Arrels II de Solsona (4 de 4t d’ESO, 1 de CFGM i 5 de 2n de batxillerat) i 25 alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Aubenç d’Oliana.

logo2017

Llegiu-ne més...
 

EL BLOG DE L'AMPA

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'AMPA ha creat un blog que podeu consultar fent clic al logo de la part superior d'aquesta web. També trobareu l'AMPA a Facebook (Ampa Ies Francesc Ribalta)

blog ampa 1

 

GRAN PARTICIPACIÓ A LA 8a CAMINADA DE L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ahir es va fer la 8a Caminada organitzada per l'alumnat de 4t d'ESO, en la qual van participar més de 230 persones. Moltes gràcies!

caminada

 

MESUREM

Correu electrònic Imprimeix PDF

Al blog de la 1CE ens expliquen les activitats de mesures que han fet aquesta setmana: després de prendre diverses mides de la classe i, tot pensant amb el Carnaval, es van preguntar si el Gegant Boig entraria per l'amplada de la porta. https://sites.google.com/a/francescribalta.cat/usee_francescribalta/projectes/mesurem

1CE mesures

 

SORTIDA DEL CFGS ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL I TURÍSTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts 14 de març, l'alumnat del CFGS d'Animació sociocultural i turística va fer una sortida curricular a Lleida.

collage lleida

Llegiu-ne més...
 

LA UAB ENS VISITA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Continuant amb l’orientació universitària per als alumnes de 2n de batxillerat, una representant de la Universitat Autònoma de Barcelona, la professora d’història contemporània Gemma Rubí, aquest dilluns passat, ens va fer una xerrada exposant com és la seva universitat, les carreres que s’hi imparteixen, què és la Vila Universitària de l’Autònoma... També va tractar qüestions com les proves de la selectivitat, les notes de tall, les condicions d’accés als estudis universitaris...

UAB

Llegiu-ne més...
 

JOCS FLORALS DE L'INSTITUT FRANCESC RIBALTA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Podeu enviar els vostres textos fins al dia 24 de març. Trobareu l'enllaç al lateral d'aquesta pàgina. Aquest any, es proposen els temes següents: vivències, la pau o temes promoguts per l'ONU o la UNESCO, com són el turisme sostenible o el patrimoni cultural.

Us animem a participar-hi!

jocs florals

 

XERRADA I TALLER SOBRE PERIODISME A 4t D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimecres passat, l'alumnat de 4t d'ESO va assistir a una xerrada i taller sobre periodisme. Aquesta activitat l'ofereix el Col·legi de Periodistes de Catalunya a 30 centres de la nostra demarcació.

periodisme 4t

 


Pàgina 7 de 74

NOVETATS

extraescolars

imatge

act opc
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3442 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 71 visitants en línia