Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

DESFILADA 2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres 24 de març es va fer la Desfilada de 4t d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta. Aquesta activitat és la darrera que han organitzat els alumnes per al seu viatge a Itàlia.

DESFILADA

Llegiu-ne més...
 

A 2n d'ESO HAN CREAT JOCS PER CONÈIXER LES CÈL·LULES

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant aquest trimestre, els alumnes de 2N d'ESO han estat treballant en un projecte conjunt de ciències i tecnologia. L' objectiu era crear i comercialitzar un joc que expliqués la funció de nutrició de les cèl·lules.

Podeu veure un recull dels treballs fent clic a les imatges
 

3r LLOC ALS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El diumenge 19 de març es van celebrar a Blanes els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya.

L’objectiu dels 45 consells esportius que hi estan implicats és aconseguir el nombre màxim de participants, de manera que molts infants i joves gaudeixin d’una activitat física saludable.

Pel que fa a la competició, s’estructura en tres àmbits: local, territorial i nacional; i cada categoria recorre una distància concreta. En la fase final nacional, l'equip format per tres alumnes de l'Institut: l'Abril Altarriba, la Nuria Gilibets i la Júlia Sandoval , va quedar tercer en la categoria infantil femenina.

Moltes felicitats a totes tres!

JOCS ESPORTIUS 

AL SALÓ DE L'ENSENYAMENT, SE'NS ACLAREIX EL FUTUR

Correu electrònic Imprimeix PDF

No hem anat a comprar a Barcelona, sinó que els de 2n de batxillerat hem assistit al Saló de l’Ensenyament. Quin munt de propaganda, de fulls informatius, de propostes que ens han donat els monitors de diferents universitats amb la finalitat d’orientar-nos per al curs vinent.

saló de lensenyament 17

Llegiu-ne més...
 

DESFILADA 2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

desfilada

 

FIRA DE LA MATEMÀTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ahir es va celebrar la Fira de la Matemàtica a Solsona, amb la presència del matemàtic Anton Aubanell. Els alumnes de 3r d'ESO van preparar una sèrie d'activitats matemàtiques per als alumnes de primària. Si feu clic a la foto dels presentadors, podreu veure un vídeo resum de la jornada.

PRESENTADORS FIRA MATEMÀTICA


 

 

LA CHASSE DU TRÉSOR

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de tercer que estudien francés vam fer una gimcana aplicant les consignes apreses a classe. Vam fer grups, redactar i amagar pistes per tot el centre amb l'objectiu de trobar un tresor amagat en algun indret. Una manera diferent i divertida de practicar.

FRANCÈS

 

MULTIPLE INTELLIGENCES PROJECT

Correu electrònic Imprimeix PDF

"For us it’s a positive project because it has been a goodway to work on some of our intelligences, even if we have them more or less developed. The most interesting part was to make the practical part because it’s more dynamic" 

anglès bat

Llegiu-ne més...
 

ACTIVITAT D'ANÀLISI D'AIGÜES (llegiu més per veure vídeo)

Correu electrònic Imprimeix PDF
IMG-20170322-WA0000
Llegiu-ne més...
 


Pàgina 7 de 75

NOVETATS

museu blau

solsona

eltreballderecerca-091001112149-phpapp01-thumbnail-4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3466 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 83 visitants en línia