Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

100% ÉCOLOS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de primer que cursen l'optativa de francès han exposat els seus pósters i els resultats de les enquestes sobre ecologia a la biblioteca. Aviat podreu veure una petita exposició amb els resultats!

Collage 2017-04-18 16 32 39

 

FOTO DES DE SIENA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ahir els alumnes de 4t es van fer una foto a la Piazza del Campo, a Siena, un municipi de la Toscana que fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Els veiem molt riallers, segur que s'ho estan passant molt bé!

siena

 

PROJECTE OLIMPÍADES LINGÜÍSTIQUES I LITERÀRIES DE L'ALUMNAT DE 2n D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF
Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta durant el 2n trimestre han realitzat el projecte de les olimpíades lingüístiques i literàries en les matèries de català i castellà. El projecte ha consistit en la creació i preparació de tot un seguit de proves lingüístiques de les modalitats de narrativa, teatre, poesia, gramàtica i ortografia dirigides als alumnes de cicle superior de les escoles públiques de primària de Solsona i la ZER.

olimpíades

Llegiu-ne més...
 

ÉCOLOS OU PAS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de primer han estat treballant l'ecologia. Per comprovar si som ÉCOLOS ou PAS han preparat una enquesta que han respost els companys de Francés d'altres cursos. MERCI À TOUS D'Y PARTICIPER!

ÉCOLOS

 

PREMIADES EN ELS PREMIS SAMBORI D'ÒMNIUM CULTURAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Júlia Garcia, alumna de 4t d’ESO, i la Maria Porredon, de 2n de batxillerat, van ser premiades en els Premis Sambori d’Òmnium Cultural.

SAMBORI

Llegiu-ne més...
 

ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL VISITA EL CASAL CÍVIC

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest matí l'alumnat del CFGS d'Animació sociocultural i turísitca ha visitat el Casal Cívic Solsona Xavier Jounou. La Montse Ravell, responsable de l'equipament, ens ha mostrat totes les intal·lacions i ens ha explicat el funcionament d'un casal cívic, ha estat molt interessant.

casal cívic

 

UN SALUTO DA FIRENZE!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 4t d'ESO ja han estat a Florència, hem rebut aquesta foto de grup feta a la Plaça de la Signoria, un autèntic museu a l'aire lliure.

Si teniu Instagram, podeu fer una ullada a l'etiqueta del concurs #solsonaitalia2017

itàlia

 

TRIGONOMETRIA A 4t D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'alumnat de 4t d'ESO ha estat treballant la trigonometria. Concretament va practicar les raons trigonomètriques en problemes de peu accessible, com el de calcular l'altura de la Torre de les hores de Solsona. També va treballar els problemes de peu no accessible, (...)

trigonometria

Llegiu-ne més...
 

FÒRUM D'ESCOLES VERDES DE SECUNDÀRIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El 27 de març, un grup d'alumes i dues professores de l'Institut van assistir al Fòrum d'Escoles Verdes de secundària. Durant la trobada al centre d’Aprenentatge les Obagues de Juneda, van fer diferents dinàmiques d'interncanvi amb 12 centres de la província de Lleida.

escoles verdes juneda

 


Pàgina 6 de 75

NOVETATS

museu blau

solsona

eltreballderecerca-091001112149-phpapp01-thumbnail-4
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3512 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 82 visitants en línia