Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

TREBALL DE PROPORCIONALITAT A 3r D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquesta última setmana de gener, tot l’alumnat de 3r d’ESO estem fent un treball de matemàtiques de proporcionalitat i percentatges. El treball consisteix a intentar resoldre tres reptes. Un d’aquests reptes és esbrinar l’altura de dos elements del pati que siguin més alts que nosaltres, però no tenim cap cinta mètrica, només la càmera de fotos del mòbil.

web 3 redimensionada


Ens ha calgut una mica de treball cooperatiu i cadascú ha posat els seu granet de sorra per poder resoldre aquest repte de forma ben brillant.


Podeu veure més fotos AQUÍ

Llegiu-ne més...
 

CONFINAMENTS PREVENTIUS A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF
logo quadrículaAquest dijous 21 de gener, el nostre centre va haver de confinar quatre grups d'alumnes: 2n d'ESO C, 4t d'ESO D i E i 1r de batxillerat A. Avui diumenge, ens comuniquen que també cal confinar 4t d'ESO C. Es tracta de confinaments preventius per haver estat contactes estrets d'un positiu. Així doncs, durant aquesta setmana vinent, fins que acabi el confinament, l'alumnat dels grups esmentats farà les classes de manera telemàtica.
Ha estat també aquesta setmana que tots els qui treballem a l'Institut (professorat, PAS, vetlladores i personal de neteja i menjador) hem pogut fer-nos, de forma voluntària, un test PCR amb autopresa de mostra. Dels més de 60 testos que s'han fet, només hi ha hagut un resultat positiu. Es tracta d'una docent que no presentava simptomatologia i que ja es va confinar divendres passat. Aquest cas no ha comportat cap actuació en cap grup classe.
Gràcies i molta salut per a tothom.
(informació actualitzada: 24 de gener)
 

DILLUNS COMENCEM LES CLASSES DEL 2021

Correu electrònic Imprimeix PDF
Dilluns 11 de gener ens retrobem. Comencen les classes d'aquest 2021, totalment presencials a l'ESO i en model híbrid per als estudis postobligatoris (PFI, cicles i batxillerat). Podeu trobar el calendari de presencialitat enllaçat en el web.

imatge agendaEl transport escolar funcionarà com abans de les vacances de Nadal. En canvi, les activitats extraescolars se suspenen, excepte les que es fan al mateix centre mantenint els mateixos grups de convivència estables que a les activitats lectives.


Salut i bon inici de l'any 2021 per a tothom!
 

IMATGES DE LES ACTIVITATS DE FINAL DE TRIMESTRE (4t d'ESO)

Correu electrònic Imprimeix PDF

Àlbum 4t

Els de 4t A van anar a la Mare de la Font on van esmorzar i van fer un amic invisible per riure, mentre que els de 4t B, C i D van fer una ruta d'orientació fotogràfica per Solsona i després van fer un amic invisible de "pongos", que també fan riure!

 

LLIURAMENT DELS PREMIS PER LES NADALES 2020

Correu electrònic Imprimeix PDF

No tothom té la sort de poder escalfar els sentiments vora el foc (Alba Oliva), de tenir una càrrega sentimental encongida dins un petó, una abraçada, un t’estimo, màgic i tendre, que commogui la nostra percepció (Roger Martínez), en aquests moments tan durs, on trobarem el consol si no el podem viure junts? Rebem Nadal amb el cor pur (Andrea Nosàs). Aquests i altres versos són de les nadales premiades en el 31è Concurs del Consell Comarcal del Solsonès.

Premis nadales 2020

Llegiu-ne més...
 

"PHOTOVOICE" DONA I DRETS LABORALS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Què hi veus? Què passa realment? Com afecta en les nostres vides? Per què passa? Què podem fer per canviar-ho?

PHTOVOICE BO

Llegiu-ne més...
 

10 KITS DE ROBÒTICA, UNA IMPRESSORA 3D I UN REPTE ENGRESCADOR

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'Institut ha estat seleccionat per a la VI Edició de RetoTech Fundació Endesa.

1r de batxillerat RetoTech

Grup de Tecnologia Industrial de 1r de batxillerat

Llegiu-ne més...
 

CONFERÈNCIA DE NANOTECNOLOGIA A 1r d'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dins del projecte Cèl·lula bot, el dimarts 15 de desembre, l’alumnat de 1r d’ESO va assistir per videoconferència a la xerrada “La nanotecnologia: la ciència a escala nanomètrica”, a càrrec de la investigadora Julia Lorenzo de l’Institut de Biotecnologia i Biomedicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Nanotecnologia a 1r dESO

Llegiu-ne més...
 

LA CLASSE DE 4t d'ESO D ESTÀ BEN GUARNIDA!

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'alumnat de 4t d'ESO D ens ha fet arribar la foto de grup amb la decoració nadalenca que van fer entre tots i totes: un arbre espectacular, flocs de neu, llums de colors... No hi falta cap detall, feu un bon equip!

Decoració 4t D

 


Pàgina 3 de 114

INFORMACIONS

Calendari de presencialitat de BATX, CICLES i PFI

calendari presencialitat

Recomanacions per a qui faci sessions telemàtiques

triptic telematic

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Mireu !

dscn3509 copy.jpg

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 119 visitants en línia