Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Setmana de la biblioteca

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana passada vam celebrar la "Setmana de la Biblioteca" a l'Institut Francesc Ribalta. A la nostra biblioteca, la Biblioteca Joan Camps, vam fer diverses activitats: aprofitant la propera festivitat de la Castanyada, l'alumnat del PFI (Programa de Formació Inicial) van decorar l'espai amb motius relacionats amb aquesta festivitat. També es va fer una exposició de narrativa de llibres de misteri de terror en català, castellà i anglès. I, finalment, l'alumnat de 1r d'ESO van venir a fer una sessió per veure el funcionament i les activitats que s'hi fan i també van poder gaudir de les exposicions.

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA DEL CFGM A BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 10 d'octubre, els alumnes de primer i segon del CFGM de CAI i APD de l’Institut Francesc Ribalta vam fer una excursió a Barcelona, on vàrem visitar l’exposició Bodies i la fundació ONCE. L'exposició “Human Bodies” es troba a Les Arenes a Barcelona. Aquesta exposició és molt més que una exposició ja que suposa una experiència inoblidable, un apassionant viatge cap a l'interior del cos humà. Vàrem veure més de 150 òrgans i 12 cossos complets reals que ens van permetre gaudir d'un espectacle de la vida. Va ser emocionant ja que tots sortírem amb una cara d'al·lucinació i coincidírem que havia estat un gran espectacle tot el que havíem vist i era una experiència a repetir.


Llegiu-ne més...
 

INFORMACIÓ VAGA D'ESTUDIANTS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Davant de la convocatòria de vaga feta per un sindicat d'estudiants per als dies 22 i 23 d’octubre, cal informar que el professorat no hi està convocat i, per tant, hi haurà classes amb normalitat. L'alumnat de 1r i 2n d'ESO no té reconegut el dret de vaga, segons el Decret de Drets i Deures de l'alumnat de secundària.

Les famílies de l'alumnat de 3r, 4t d’ESO i estudis postobligatoris que vulguin que el seu fill/a exerceixi aquest dret, han d’haver presentat l'autorització dels pares o tutors legals, pels menors d’edat, i sempre serà sota la seva responsabilitat.

Tot i això, cal tenir en compte que:

  • La responsabilitat i la decisió última que l'alumne/a menor d'edat faci o no vaga és sempre decisió dels pares.
  • La vaga és un dret que s'ha d'exercir amb responsabilitat.

L’equip directiu, 21 d’octubre de 2014

 

SORTIDA DE 3r D'ESO A BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El divendres dia 10 de octubre, els alumnes de tercer d’ESO vam anar a Barcelona. Vam sortir a 2/4 de 8 del matí de l’estació d’autobusos de Solsona. Quan vam arribar a la capital, vam esmorzar i, tot seguit, vam entrar al Museu dels Invents; allà ens van ensenyar diferents invents i, entre altres activitats, havíem de tirar un ou protegit des de l’altura d’un metre setanta centímetres.


Llegiu-ne més...
 

TALLER SOBRE TRES EINES PEDAGÒGIQUES: correu, intranet i Moodle.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest dimarts l’Institut va organitzar un taller sobre el correu, la intranet i el Moodle del centre, adreçat a les famílies de 1r d’ESO. Els pares i mares es van poder familiaritzar amb l’accés a aquestes tres eines pedagògiques, i van poder conèixer com els alumnes treballen amb l’ordinador.


 

Llegiu-ne més...
 

INICI DE LES CLASSES DEL CAS, CFGS I PIP

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest dilluns s’han incorporat a l’Institut els alumnes del cicle formatiu de grau superior, els del curs d’accés a grau superior i els del programa d’iniciació professional. L’alumnat del 2n curs del cicle superior d’educació infantil han preparat una activitat de dinàmica de coneixença i interacció per als alumnes que comencen aquest cicle.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 70

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

4t ESO. SORTIDA

Dijous dia 6 de novembre.
http://www.amazon.es/Penguin-Readers-Bourne-Identity-Graded/dp/140822108X

FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ

Dilluns dia 3 de novembre.

1ESO.Sortida per Solsona (Projete Geofestes)

Dimarts 4 de novembre de 10.15 a 12.35 h
No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 21 visitants en línia