Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PREMIS DEL XXV CONCURS DE NADALES DEL CONSELL COMARCAL DEL SOLSONÈS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest dimarts 16 de desembre, a la tarda, es va fer el lliurament dels premis del XXV concurs de nadales que cada any organitza el Consell Comarcal del Solsonès. Cinc alumnes de l’Institut van resultar premiats en la seva corresponent categoria. Judit Merino Moreno, de 2n d’ESO, va rebre el 3r premi de la categoria B.3 (12 a 13 anys). El 1r premi de la categoria B.4 (14 a 15 anys) va ser per a l’Helena Coromina Boix, de 3r d’ESO. Pel que fa a la categoria B.2, de 16 a 59 anys, el 1r, el 2n i el 3r premis van ser atorgats a tres alumnes de 1r de batxillerat, Pol Solé Angrill, Rosa M. Sabartrés Guix i Anna Vilà Cuñat, respectivament. Enhorabona a tots!

 

 

GRÀCIES A TOTS PER COL·LABORAR EN LA MARATÓ!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Divendres passat, dia 12 de desembre, el nostre Institut col·laborà de manera activa en La Marató de TV3 d’enguany amb la Tómbola Solidària. Gràcies a la implicació de tothom (establiments comercials, pares i mares, alumnat i tot el personal del centre), el projecte va ser, un any més, un gran èxit. La vostra solidaritat ens ha permès aportar 1935€ a La Marató.

 

ELS PROJECTES GEOFESTES I EL SOLSTICI

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest primer trimestre els alumnes de 1r i de 3r d'ESO han estat treballant projectes interdisciplinaris, el projecte Geofestes i el projecte Solstici, respectivament.
L'objectiu del projecte de 1r d'ESO és “geolocalitzar” diferents punts emblemàtics de Solsona sota el tema del Carnaval i presentar-los a una escola d'Argentina i a una d'Austràlia, les quals també participen en el projecte. Durant dos mesos els joves es comuniquen a través d'un blog, on escriuen sobre la seva vida quotidiana, els seus interessos, les seves escoles, etc. Aquesta comunicació que s'estableix entre les tres escoles no tan sols serveix per a explicar el nostre itinerari final per Solsona, sinó també per a fer un intercanvi cultural. A més, els alumnes han participat en la gravació de cançons del Carnaval de Solsona, com Panses, figues i vi blanc o el Bufi.

Llegiu-ne més...
 

AQUEST DIVENDRES, LA TÓMBOLA PER LA MARATÓ DE TV3

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un any més l’Institut Francesc Ribalta ha organitzat un projecte solidari, per tal de col·laborar en la Marató de TV3 i, alhora, educar l’alumnat en valors tan importants com la solidaritat i la generositat. La Tómbola Solidària prendrà vida al carrer el proper divendres, dia 12 de desembre. S’instal·larà a la plaça de l’Ajuntament i romandrà activa des de les 9,15h del matí fins a les 14h del migdia. Tothom hi podrà participar comprant les butlletes que aniran des d’1€ fins a 20€. El premi hi és assegurat.

Llegiu-ne més...
 

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana passada es van celebrar les eleccions al Consell Escolar per a la renovació dels diferents sectors de la comunitat educativa: professorat, pares i mares d’alumnes, alumnes i personal d’administració i serveis. Les votacions van tenir lloc a la biblioteca del centre. Del sector alumnes, amb una participació del 54,5%, va ser elegit l’alumne Pau Llàcer, de 1r d’ESO. Del sector pares i mares, amb una participació del 10%, la candidata electa va ser Berta Vilaseca. Assumpta Albuixech, i Susanna Arnau, M. Àngels Mangas i Maite Tarrés foren escollides com a representant del sector PAS i com a representants del sector professorat, respectivament.

Llegiu-ne més...
 

SORTIDES CULTURALS DE L’ALUMNAT DE 1r I 2n D’ESO DE L’INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

A mitjan novembre l’alumnat de 1r i de 2n d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta van realitzar la sortida cultural del primer trimestre. A continuació us en fan cinc cèntims.

 

 

 

 

 

 

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 72

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

MOLTES GRÀCIES!!!!

S'han recaptat 1935 €

logo-batega

Dilluns 22 a les 20h, a la biblioteca. FESTA DE JUBILACIÓ

2012-01-15 IMG 2012-01-08 00.30.25  F01401R.jpg

LLIURAMENT DE BUTLLETINS DE NOTES

Dimarts 23 pel matí es lliuren a l'alumnat. 
No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 22 visitants en línia