Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

BON ESTIU

Correu electrònic Imprimeix PDF

bones vacances

 

SELECTIVITAT 2015

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 9, 10 i 11 de juny es van realitzar les proves d’accés a la universitat. Després d’un95 % d’aprovats a 2n de batxillerat, 35 alumnes de l’Institut Francesc Ribalta es van presentar a les proves, realitzades a la Universitat Politècnica de Manresa, i un 97 % les ha superades.

Llegiu-ne més...
 

S’ACABA EL CURS 2014-2015

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’acte a la Sala Polivalent de dijous 19 i les activitats ludicoesportives a les instal·lacions del Pi de Sant Just de divendres 20 van ser la cloenda del curs acadèmic 2014-2015.Aquestes activitats van permetre a l’alumnat compartir aquests últims dies lectius amb els companys i gaudir tot practicant esport. Us desitgem molt bon estiu a tots!


 

 

JOSEP PLANA, DE L'INSTITUT FRANCESC RIBALTA, PARTICIPARÀ EN EL FÒRUM DE JOVES TALENTS DE CATALUNYA

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Universitat Politècnica de Catalunya i l'Exploratori de Recursos de la Natura, amb el suport del Departament d'Ensenyament, han organitzat el I Fòrum de Joves Talents de Catalunya, que tindrà lloc a Berga del 25 al 28 de juny i que vol premiar els millors estudiants preuniversitaris de Catalunya amb l'objectiu d'incentivar l'estudi de la ciència i la tecnologia entre els joves de l'educació secundària. Un dels 40 joves de Catalunya amb els expedients més brillants (joves talents) de 4t d'ESO i 1r de batxillerat que participaran en aquest fòrum serà en Josep Plana, alumne de 1r de batxillerat de l'Institut Francesc Ribalta. Aquesta primera edició 2015, el tema central de la qual és "L’Aigua a la Terra", comptarà amb la presentació de ponències a càrrec de científics experts en el tema i amb sessions de debat entre els alumnes participants que seran moderades per joves investigadors.

Hem volgut parlar amb el Josep sobre aquesta experiència i això és el que ens ha explicat.

Llegiu-ne més...
 

PROJECTE INTERNET SEGURA DE TU A TU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest curs, un grup d'alumnes de 3r d'ESO han estat formats per ser mediadors/mediadores i alumnes guia de l'alumnat de 1r d'ESO, especialment perquè se sentin més acompanyats en el tema de les xarxes socials i les noves tecnologies. Aquesta formació, que ha estat impartida pels Mossos d'Esquadra, ha ofert a l'alumnat de 3r d'ESO l'oportunitat de formar els companys més joves de 1r d'ESO.

Llegiu-ne més...
 

AU LYCÉE, ON PRATIQUE LE FRANÇAIS

Correu electrònic Imprimeix PDF

 L’alumnat de francès de l’Institut ha tingut l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements de llengua francesa adquirits al llarg del curs a través de les dues activitats que s’han organitzat aquests darrers dies. Dimarts 26 de maig l’alumnat va fer una sortida al sud de França, on van visitar el castell de Foix i les coves paleolítiques de Niaux. El trajecte en autocar, tot i ser llarg, va acostar els joves a la cultura i la llengua franceses. Al castell van veure la torre, amb les diferents exposicions que acull, i van escoltar la història del castell, explicada en francès. A les coves de Niaux van poder observar les pintures rupestres de més de 14.000 anys d’antiguitat.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 80

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

MATRÍCULA AL PROGRAMA DE FORMACIÓ INICIAL (PFI)

De l'1 al 10 de setembre

EXÀMENS EXTRAORDINARIS

Es convoca l'alumnat a les aules de quart d'ESO

EXTRAESCOLARS DEL PROPER CURS!

NOVETATS: curs Actic i Cangur a 1r i 2n d'ESO. 

Feu un clic per consultar

No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 17 visitants en línia