Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

ELS ALUMNES DE 1r DE BATX. VISITEN EL SINCROTRÓ ALBA I EL CAIXAFÒRUM

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dilluns dia 10 de novembre de 2014, els alumnes de primer de batxillerat de l'Institut Francesc Ribalta vàrem anar d'excursió a Cerdanyola del Vallès i a Barcelona.

Llegiu-ne més...
 

TAULA RODONA SOBRE BIOÈTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El divendres 21 de novembre l’Institut Francesc Ribalta organitzarà una taula rodona sobre bioètica, a les 7 de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona. El tema de la xerrada serà la diagnosi preimplantacional i la selecció d’embrions. Hi participaran dos exalumnes, Andreu Roca (metge resident de pediatria) i Josep Maria Parcerisa (llicenciat en dret); també Joan Lladó (exprofessor de ciències i mossèn) i Josep Santaló (professor de biologia cel·lular de la UAB i membre del comitè de bioètica de la UB). Moderarà l'acte Noemí Vilaseca (llicenciada en ciències de la comunicació).

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA DE 4t D'ESO A PUIG-REIG

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous passat 6 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta vam anar a Puig-reig a visitar una colònia industrial. Aquesta sortida era organitzada pel Departament de Ciències Socials.

Llegiu-ne més...
 

TRES EXALUMNES A LA JORNADA SOLSTAC SOBRE ROBÒTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte passat, 25 d'octubre, es va realitzar al Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (edifici del seminari) la 1a Jornada SOLSTAC, adreçada a docents, pares i mares, en la qual es van presentar diferents experiències i tallers en el camp de la robòtica i la programació. La jornada fou organitzada per l'Associació d'Empresaris dels Solsonès, el CRP del Solsonès i el CTFC.

Llegiu-ne més...
 

L'INSTITUT A LA FIRA SIMO DE MADRID, FINALISTA AMB EL TREBALL DE LA PROFESSORA ESTER PUJOL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte passat, l’Institut Francesc Ribalta va quedar finalista en un concurs d’innovació educativa per la realització del projecte Les TAC a la USEE (Unitat de Suport a l’Educació Especial). El concurs estava organitzat per la fira SIMO (Salón de Tecnología para la Enseñanza), celebrada a Madrid, el qual premia experiències relacionades amb l’ús de les noves tecnologies a l’aula.

Llegiu-ne més...
 

SETMANA DE LA BIBLIOTECA

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana passada vam celebrar la "Setmana de la Biblioteca" a l'Institut Francesc Ribalta. A la nostra biblioteca, la Biblioteca Joan Camps, vam fer diverses activitats: aprofitant la propera festivitat de la Castanyada, l'alumnat del PFI (Programa de Formació Inicial) van decorar l'espai amb motius relacionats amb aquesta festivitat. També es va fer una exposició de narrativa de llibres de misteri de terror en català, castellà i anglès. I, finalment, l'alumnat de 1r d'ESO van venir a fer una sessió per veure el funcionament i les activitats que s'hi fan i també van poder gaudir de les exposicions.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 71

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

eleccions-consell-escolar -web

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR-novembre 2014

Famílies, 26 per la tarda. 
Alumnat, 28 pel matí. 
PAS, dilluns 24. 

FESTA DEL DOCENT

Dijous dia 27 de novembre a les 18h
museu

No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 9 visitants en línia