Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

JOSEP PLANA REP LA DISTINCIÓ DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT ALS MILLORS ALUMNES DE LA SELECTIVITAT

Correu electrònic Imprimeix PDF

josep plana diplomaDilluns passat, 18 de juliol, es va celebrar a l’Auditori de Barcelona l’acte de lliurament dels guardons de distinció als estudiants que van obtenir un excel·lent en les Proves d’Accés a la Universitat, en haver assolit una nota de 9 o superior en la fase general de la selectivitat. Aquest acte va ser presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i va comptar també amb l’assistència del secretari general del Departament d’Ensenyament, Xavier Gibert; el secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro; la directora general d’ESO i batxillerat, Montserrat Llobet; la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Mercè Jou i el director general de Recerca, Francesc Subirana.

Llegiu-ne més...
 

TORNEM EL DIA 1 DE SETEMBRE

Correu electrònic Imprimeix PDF

eevv 2

 

ÈXIT DELS ESTUDIANTS DE L’INSTITUT FRANCESC RIBALTA A LES PAU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els 40 alumnes de l’Institut Francesc Ribalta que es van presentar a la convocatòria de juny de les proves d’accés a la universitat (PAU) han aprovat la fase general, amb una mitjana de 7,21. Això vol dir que la seva mitjana a les PAU és 0,55 punts superior a la del conjunt de Catalunya (6,66) i també està per sobre de la mitjana de la demarcació de Lleida, que és de 6,683. Pel que fa a la nota d’accés a la universitat, que es calcula en base al 60 % corresponent a l’expedient de batxillerat i el 40% restant a la nota de la fase general de les PAU, els estudiants de l’Institut Francesc Ribalta han aconseguit una mitjana de 7,5467, que també és superior a la mitjana de Catalunya (7,057) i la de la demarcació de Lleida (7,134).

selectivitat 035

Llegiu-ne més...
 

ARNAU TORRAMORELL, ALUMNE DE L'INSTITUT FRANCESC RIBALTA, PREMIAT PER LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'alumne de 2n de batxillerat de l'Institut Francesc Ribalta, Arnau Torramorell Serena, ha estat guardonat per la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra pel seu treball de recerca titulat "Estudi de l'evolució dels documents notarials al Solsonès". El seu treball, guanyador de la modalitat de Dret, fou escollit entre un total de vint-i-tres treballs presentats.

El passat 30 de juny, a la sala de graus Albert Calsamiglia del campus de la Ciutadella, es va dur a terme l'acte de lliurament de premis, presidit pel degà de la Facultat de Dret, el senyor Josep M. Vilajosana, i les senyores Clara Cortina, professora dels estudis en Criminologia, i Chelo Chacartegui, directora de la titulació en Relacions Laborals.

Arnau UPF

Llegiu-ne més...
 

ANNA VILÀ GUANYA EL PRIMER PREMI DEL III CONCURS DE TREBALLS DE RECERCA EN LLENGUA FRANCESA

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’alumna de 2n de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta, Anna Vilà Cuñat, ha guanyat el primer premi del 3r concurs de treballs de recerca escrits en llengua francesa, convocat per l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC). L’Anna es va imposar als altres set finalistes, seleccionats pel jurat d’un total de 83 treballs presentats.

Anna 1 Copy Anna 2 Copy

Llegiu-ne més...
 

FESTA DE FINAL DE CURS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts passat, 21 de juny, l’alumnat i el professorat de l’Institut Francesc Ribalta van celebrar la tradicional Festa de final de curs a la Sala Polivalent, i el dia abans, la Jornada ludicoesportiva al Pi de Sant Just. Aquests actes han tancat el present curs escolar, que es va iniciar el 14 de setembre de 2015.

final de curs

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 92

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

INICI DE CLASSES

CFGS, Curs d'accés i PFI
>>> dilluns 19 de setembre

INICI DE CLASSES

ESO, Batxillerat i CFGM:

>>> dilluns dia 12 de setembre

imatge
No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 19 visitants en línia