Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

EMMA FRAXANET, JÚLIA SALA I ANNA KUSPERT, PREMIADES EN EL SAMBORI 2015

Correu electrònic Imprimeix PDF

La sala principal del Centre cívic Xavier Jounou es va omplir dijous passat, 16 d’abril, per al lliurament dels Premis Sambori 2015 de la Catalunya Central. Els assistents, procedents de diferents pobles i ciutats del Bages, del Berguedà i del Solsonès, van rebre la benvinguda del president de l’Òmnium del Solsonès, el Sr. Ramon Segués, i, després de passar una agradable estona entretinguda amb els trucs del Mag Internacional Pere, van aplaudir cadascun dels lliuraments dels premis de narrativa que es concediren en les diverses categories.

Llegiu-ne més...
 

L’EXPERIÈNCIA ÉS UN GRAU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Taula rodona d’orientació universitària

L’alumnat de 1r i de 2n de batxillerat i una bona colla de pares hem seguit amb molta atenció les dissertacions d’exalumnes de l’Institut. Divendres 10 d’abril, vam poder escoltar les explicacions i les recomanacions que dotze universitaris ens feien perquè poguéssim triar amb major convicció la futura carrera. La Joana Fraxanet en física i matemàtiques, la Mònica Solé en química, la Sílvia Gangolells en educació primària, el Daniel Coll en enginyeria informàtica, la Marina Marín en traducció i interpretació, la Judith Gangolells en economia i administració i direcció d’empreses, el Roger Esteve en enginyeria mecànica i industrial, el Roman Asyutin en dret, la Queralt Ribera en infermeria, l’Èlia Rebolledo en odontologia, la Irene Macías en educació infantil i la Laia Cererols en periodisme, ens han parlat de diversos aspectes de la carrera que estan fent, de la relació amb el professorat i els companys, de les dificultats en què es troben, de com s’organitzen per a viure fora del seu municipi...

Llegiu-ne més...
 

UN ALTRE VIATGE A ITÀLIA, UNA NOVA EXPERIÈNCIA PER A RECORDAR

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta van realitzar el viatge de fi d’etapa a Itàlia. Diumenge 22 de març, ben d’hora, van volar cap a Milà, on van passar el matí. A la tarda van dirigir-se cap a Verona. Els quatre dies següents van visitar Venècia, Pisa, Florència, Siena, San Gimignano i finalment Niça, on van passar l’última nit. Van poder gaudir del menjar italià i de temps lliure per a conèixer les ciutats de més a prop, i van poder contemplar monuments històrics i artístics. Tot seguit, podeu llegir les opinions d’alguns dels nostres alumnes.

Llegiu-ne més...
 

AINA CAMÍ I RAMONET, SEGONA CLASSIFICADA EN LA FASE TERRITORIAL DEL CONCURS D’ANGLÈS “THE FONIX”

Correu electrònic Imprimeix PDF

El dia 28 de febrer, set alumnes del nostre Institut es van presentar a la fase territorial de Lleida en el 8è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya (The Fonix). Aquest concurs, que compta amb el suport de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa en els centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma.

Estem molt satisfets dels bons resultats obtinguts pel nostre alumnat i, de manera especial, destaquem la segona posició del l’Aina Camí, corresponent al nivell 6 (4t d’ESO), que la classifica per a la fase final absoluta del concurs, que tindrà lloc a Barcelona, dissabte vinent 18 d’abril.

Llegiu-ne més...
 

XERRADA DELS MOSSOS D’ESQUADRA SOBRE INTERNET SEGURA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Demà dimarts 14 d’abril, a les 6 de la tarda, a la biblioteca de l’Institut Francesc Ribalta tindrà lloc una xerrada sobre diverses qüestions relacionades amb les noves tecnologies. Els temes que es tractaran són els següents:

Internet segura per a pares i mares i docents. Avantatges i desavantatges d’Internet. Marc legal: Continguts inadequats i continguts il·legals. La contrasenya. Els virus. Xat i  missatgeria instantània. Blocs i fotoblocs. Webcam. Control parental. Portàtils: com evitar que et robin el portàtil i què fer si te’l roben. Consells per a pares i mares i docents.

Llegiu-ne més...
 

ELS PROJECTES I LA JORNADA D’ESCOLES VERDES TANQUEN EL SEGON TRIMESTRE A L’INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant l’última setmana de març els alumnes de 1r i 2n d’ESO van treballar els projectes del Món Clàssic i de la Setmana Verda, a través dels quals van aprendre d’una manera lúdica i cooperativa. La setmana va finalitzar amb la Jornada d’Escoles Verdes: un divendres d’activitats en tots els nivells, ESO, batxillerat i cicles formatius.

 

 

 

 

 

 

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 77

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

Treball de Síntesi de 2n ESO- del 4 al 8 de maig

2eso camp aprenentge 50

4t ESO. Activitat d'Escoles Verdes

CTF

1r de BATXILLERAT

bo tarrag vande
No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 18 visitants en línia