Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PANERES SOLIDÀRIES

Correu electrònic Imprimeix PDF

MARATÓ INS


Des de fa uns dies, els alumnes de l’Institut Francesc Ribalta han començat a preparar la seva participació a La Marató de TV3, que tindrà lloc el divendres 16 de desembre. Tal com ja es va informar prèviament, s’instal·larà una parada a la plaça de l’Ajuntament on es podran comprar pastissets i altres postres elaborats per diversos membre de l’AMPA, al preu d’un euro, i també es farà el sorteig d’unes paneres solidàries. Des de fa uns dies, els nois i noies de l’Institut ja n’han començat a vendre números per a aquest sorteig. Cal recordar que el preu d’aquestes butlletes és de 2 i 5 euros.

Animeu-vos a col·laborar en aquesta iniciativa solidària, per tal d’aconseguir una bona recaptació i repetir l’èxit d’edicions anterior. Recordeu que

“amb petits gestos construïm grans gestes”

 

TREBALLS DE RECERCA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant el dies 7 i 9 de novembre, els alumnes de 2n de batxillerat de l'Institut Francesc Ribalta van realitzar les exposicions orals des treballs de recerca. Amb aquesta presentació davant dels tribunals que els havien de qualificar es posava fi a un llarg procés, que es va iniciar el darrer trimestre del 2015, amb la tria del tema i l'assignació del tutor/a, i que s'ha desenvolupat al llarg del 2016, fins al 21 d'octubre, data en què van haver de fer el lliurament definitiu. Prèviament, els nois i noies van haver de presentar parts del treball als seus respectius tutors, encarregats de valorar-ne el seguiment.

treballs de recerca

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA AL CENTRE D'ALT RENDIMENT I AL MUSEU DELS INVENTS

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 21 d'octubre, els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta van fer una sortida a Sant Cugat i a Barcelona. Al matí van visitar les instal·lacions del CAR (Centre d'Alt Rediment de Sant Cugat).Després de dinar a les zones verdes del CAR, els alumnes es van dirigir a Barcelona per anar al MIBA (Museu d'Idees i d'Invents de Barcelona)

PicsArt 11-24-09.41.28

 

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA AL MUSEU BLAU I A LA SAGRADA FAMÍLIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 25 d'octubre, els alumnes de 1r d'ESO van fer una sortida a Barcelona. Al matí van visitar el Museu Blau, situat al parc del Fòrum. Després de dinar al Maremàgnum, els nois i noies van fer una visita guiada per la Sagrada Família.

1r eso bcn

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA AL PARLAMENT I AL MUSEU DE LES IL·LUSIONS

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 27 d'octubre, els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta van fer una sortida a Barcelona, acompanyats dels seus tutors. Al matí, entre les 11 i les 12 h, van visitar el Museu de les Il·lusions, situat al carrer Pintor Fortuny del barri del Raval. Aquest espai es va inaugurar l'any 2015 i és el primer d'aquest tipus a tot Europa, excepte Rússia, on ja hi ha quatre museus de característiques similars. Es tracta d'un recinte de 600 metres quadrats on s'exposen tota mena de jocs visuals, en els quals van treballar una vintena d'artistes. Cada zona del Museu ha estat pensada perquè el visitant, jugant amb la perspectiva i les il·lusions òptiques, pugui submergir-se en l'escena i treure'n la millor fotografia.

sortida parlament b

Llegiu-ne més...
 

L'INSTITUT ES PREPARA PER A LA MARATÓ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Per quart any consecutiu, l'Institut Francesc Ribalta participarà a La Marató de TV3, que enguany es dedicarà a recaptar fons per a la investigació sobre l'ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Aquesta setmana, entre dilluns i dimarts, tots els alumnes del centre han assistit a unes xerrades que s'han fet a la biblioteca Joan Camps, destinades a informar-los sobre les causes i efectes de l'ictus i les conseqüències que comporta el fet de patir una lesió al cervell o a la medul·la.

marató

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 94

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

Divendres 16 desembre

altre

2ESO, sortida dilluns 5

  castellvisita 01-600x360

4ESO, sortida dia 7

museu
No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 23 visitants en línia