Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

SORTIDA CULTURAL A VANDELLÒS I TARRAGONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts 12 de maig, l’alumnat de 1r de batxillerat vàrem visitar l’antiga central nuclear de Vandellòs i la ciutat de Tarragona, el territori de la mil·lenària metròpoli romana de Tàrraco.

 

 

 

 

 

 

 

Llegiu-ne més...
 

IN MEMORIAM D'ABEL

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'Institut Francesc Ribalta se suma a l'acte IN MEMORIAM d'Abel, d'avui dimecres 20 de maig, per al professor Abel Martínez Oliva, que va morir avui fa un mes, mentre desenvolupava la seva tasca docent. L'Institut s'afegeix al rebuig a tota mena de violència i reclama més consideració envers la funció docent.

 

CONEIXEM BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Museu Nacional d’Art de Catalunya, Santa Maria del Mar, la Pedrera i la Casa Batlló són alguns dels monuments emblemàtics que els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut han conegut de primera mà durant el treball de síntesi dedicat a Barcelona.

Llegiu-ne més...
 

L’ESCRIPTOR JORDI SANTASUSAGNA A L’INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com reaccionaríem si descobríssim que no som fills dels pares que ens acullen i, a més, tenim un germà que no coneixíem? Què passaria si una companya de classe no tornés del viatge de final d’etapa? Com pot ser que, volent ajudar, un professor provoca desgràcies irreparables?

Llegiu-ne més...
 

UN NOU CICLE DE GRAU SUPERIOR PER A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’Institut amplia la seva oferta formativa. El curs escolar 2015-2016 oferirà el cicle de grau superior d’Animació Sociocultural i Turística amb un gran ventall de sortides professionals. El nou cicle potencia el món del lleure (titulació de monitor/a i director/a, l’entorn sociocultural i el turisme de la zona).

Llegiu-ne més...
 

UN SANT JORDI FESTIU I PARTICIPATIU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous 23 d’abril, l’Institut celebrà la festa de Sant Jordi amb un acte a la Sala Polivalent, en el decurs del qual es van lliurar premis i reconeixements, bo i intercalant-los amb actuacions musicals, teatrals i de ball. La directora, Teresa Pijuan, va obrir l’acte donant la benvinguda a tothom. Tot seguit, el jurat dels Jocs Florals va premiar la narrativa i la poesia de l’alumnat participant en les categories de 1r i 2n d’ESO, de 3r i 4t d’ESO i d’estudis postobligatoris. La relació dels premiats fou la següent:

 

 

 

 

 

 

Si cliqueu a la imatge de la dreta, veureu un video de les actuacions de la festa

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 78

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

FESTA DE GRADUACIÓ:22 a les 19h, centre cívic

mnac

REUNIÓ DE MARES I PARES-2n bat: 21 de maig a les 20h

tallers fisica tecno ub 39

No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 14 visitants en línia