Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PRIMER BOOKTASTING DE L’INSTITUT FRANCESC RIBALTA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts passat 1 de juny de 2016 alguns alumnes de 1r de batxillerat van assistir a una de les classes del club de lectura de l’Institut Francesc Ribalta per intercanviar opinions sobre alguns llibres que s’havien llegit.

anglès2

Llegiu-ne més...
 

ARNAU TORRAMORELL, ALUMNE DE L'INSTITUT FRANCESC RIBALTA PREMIAT PER LA UNIVERSITAT RAMON LLULL

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Pel treball de recerca “Estudi de l’evolució dels documents notarials al Solsonès”, l’alumne de 2n de batxillerat Arnau Torramorell i Serena va rebre dimecres passat, 25 de maig, la distinció d’ESADE, així com una menció per a l’Institut Francesc Ribalta per part de Dr. Josep Franch, degà de l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses, on se celebrà l’acte d’entrega dels Premis Universitat Ramon Llull 2016.

arnau torramorell solpremiramonllull

 

 

Llegiu-ne més...
 

L’ALUMNAT DE LA USEE OBTÉ EL SEGON PREMI DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

primavera matemàtica Medium

Aquesta setmana s’ha lliurat el diploma honorífic que certifica que l’alumnat de la USEE va obtenir el segon premi del concurs de fotografia matemàtica convocat a l’institut i corresponent al nivell de primer i segon d’ESO. La fotografia premiada és la titulada “Primavera matemàtica” i en són els autors la Samira Aourdou, la Chaimae Attia, el Rhaouti Badaoui, la Marina Fernández, el Mohamed Fateh i la Heba Badaoui. D’aquesta fotografia cal remarcar la capacitat per valorar el concepte matemàtic de forma com a proper i assequible, a partir d’un espai adaptat a la temporada concreta de l’any.

 

IMG 20160607 152405 Medium

 

Llegiu-ne més...
 

INCENDI A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Per causes que encara desconeixem avui s'ha declarat un incendi a l'aula de visual i plàstica. En aquells moments no hi havia alumnes. S'ha procedit a l'evacuació de l'edifici i el protocol d'emergència ha funcionat perfectament.

Una vegada resolt l'incident us esperem demà a l'institut, en l'horari habitual. Les classes funcionaran amb total normalitat.

L'equip directiu

 

FESTA DE GRADUACIÓ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimecres passat, 25 de maig, va tenir lloc la Festa de Graduació dels alumnes que enguany han acabat els seus estudis postobligatoris a l'Institut Francesc Ribalta. Per segon any consecutiu, el centre cívic Xavier Jounou es va omplir de familiars, docents i amics dels graduats, que van poder gaudir dels parlaments de tutors i alumnes, així com també de les actuacions musicals de diversos estudiants, a les quals es van afegir alguns professors.

graduació collage

Llegiu-ne més...
 

LA NADIA GHULAM A L'INSTITUT FRANCESC RIBALTA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Quin coratge!, quin afany de superació! La Nadia, divendres passat, a la biblioteca Joan Camps de l’Institut, ens va ensenyar un aspecte de la vida al qual no solem concedir gaire importància, com és la possibilitat de manifestar-nos tal com som. Ella, durant uns anys, no ho va poder fer i encara no pot mostrar-se tal com és quan torna al seu país natal, Afganistan.

La Nadia, en un català molt correcte i fluid, ens va parlar de com era Afganistan fa uns quaranta anys i en què es va convertir amb les guerres, el règim dels talibans i les repressions de tot tipus. Catalana d’adopció, des de fa uns deu anys, es presentà com a musulmana i no està gens d’acord que, amb l’excusa de l’islamisme, es facin crueltats de tota mena. Tal com Catalunya se’n va sortir de mica en mica de la Guerra Civil, confia que la vida de la gent d’Afganistan millorarà. Té esperança en les persones.

GHULAM Custom

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 90

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

MATRÍCULA POSTOBLIGATORIS

Del 5 al 12 de juliol

HORARI de SECRETARIA

De dilluns a divendres de 9 a 14h

ESO-alumnes nous

Matrícula, del 27 de juny a l'1 de juliol

                

No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 8 visitants en línia