Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

PREMIS PER LES NADALES AL CONSELL COMARCAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’ambient que es respira per Nadal, la companyonia dels qui ens estimen, els records de la infància o la senzillesa d’una volva de neu han estat versificats en les nadales dels premiats pel jurat del Consell Comarcal del Solsonès.

PREMIS CONSELL COMARCAL

Llegiu-ne més...
 

DECORACIÓ DE NADAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

nadal ins


Tot l’alumnat de l’Institut Francesc Ribalta ha participat enguany a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que es va celebrar entre els dies 19 i 27 de novembre de 2016. Aquesta iniciativa neix d’un projecte de tres anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar, durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. En concret, aquest any el tema era la gestió dels envasos, amb el lema “Utilitza’n menys!”. L’Institut, dins del programa d’Escoles Verdes, va decidir participar-hi a través d’un seguit d’activitats que tenien com a objectiu final la realització de la decoració nadalenca amb material reciclat.

Llegiu-ne més...
 

3.000 EUROS PER A LA MARATÓ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Un any més, l’Institut Francesc Ribalta ha col·laborat de manera activa en La Marató de TV3, enguany amb les Paneres Solidàries que es van sortejar divendres 16 de desembre. Al llarg del mes de novembre i la primera quinzena de desembre, bastants alumnes del centre van anar venent números per a aquest sorteig, que es podien adquirir per 2 o 5 euros. Amb la venda d’aquests talonaris, els nois i noies de l’Institut van aconseguir un total de 2.373,20 euros. A aquesta quantitat cal sumar els 432 euros dels números que es van vendre el mateix dia del sorteig a la parada de davant de l’ajuntament, i algunes aportacions finals de diverses persones del centre, fins arribar al total de 3.000 euros. Aquesta xifra duplica la que es va obtenir el curs passat amb la Tómbola Solidària.

Volem agrair a tothom l’acollida que ha dispensat al nostre projecte “Paneres solidàries”. Moltes gràcies per ser tan solidaris!

marató web

 

EL GAUDI DE L'ESPORT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Invitació acte homenatge Neus Closa

 

UN RECORREGUT PER LA CARDONA MEDIEVAL

Correu electrònic Imprimeix PDF

Cardona va ser el lloc escollit per l’alumnat de 2n d’ESO de l’Inst. Francesc Ribalta per aprofundir en el coneixement de l’època medieval. Un cop estudiades les característiques generals de l’Edat Mitjana i els seus estils arquitectònics, calia fer un pas més i veure i viure en directe tot allò treballat a classe. Per això el passat 5 de desembre es va organitzar una excursió per descobrir la Cardona medieval.

cardona

cardona 2

Llegiu-ne més...
 

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR I ESPAI PARTICIPATIU

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 28 i 29 de novembre, a l'Institut Francesc Ribalta hi va haver eleccions per a la renovació parcial del membres del Consell Escolar. D'entrada, al llarg del matí del dilluns 28, tots els nois i noies del centre va poder votar els seus representants, escollint entre les tres alumnes (dues de 1r d'ESO i una de 3r) que es van presentar com a candidates. L'endemà a la tarda, el professorat també va exercir el seu dret a vot, triant les persones que substituirien les docents que havien culminat la seva tasca en el Consell. Paral·lelament, es va realitzar a la biblioteca del centre l'acte de votació del sector de pares i mares.

Xerrada1

Eleccions1

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 95

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

Tria d'optatives del 2n quadrimestre (1r,2n i 3r ESO)

De l'11 al 17 de gener.

Sortida 18 de gener

1r BATXILLERAT

2n BATXILLERAT(SH)

GENER 2017

Laia Cases
No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 18 visitants en línia