Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

SORTIDA DEL CFGM A BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat 10 d'octubre, els alumnes de primer i segon del CFGM de CAI i APD de l’Institut Francesc Ribalta vam fer una excursió a Barcelona, on vàrem visitar l’exposició Bodies i la fundació ONCE. L'exposició “Human Bodies” es troba a Les Arenes a Barcelona. Aquesta exposició és molt més que una exposició ja que suposa una experiència inoblidable, un apassionant viatge cap a l'interior del cos humà. Vàrem veure més de 150 òrgans i 12 cossos complets reals que ens van permetre gaudir d'un espectacle de la vida. Va ser emocionant ja que tots sortírem amb una cara d'al·lucinació i coincidírem que havia estat un gran espectacle tot el que havíem vist i era una experiència a repetir.


Llegiu-ne més...
 

INFORMACIÓ VAGA D'ESTUDIANTS

Correu electrònic Imprimeix PDF

Davant de la convocatòria de vaga feta per un sindicat d'estudiants per als dies 22 i 23 d’octubre, cal informar que el professorat no hi està convocat i, per tant, hi haurà classes amb normalitat. L'alumnat de 1r i 2n d'ESO no té reconegut el dret de vaga, segons el Decret de Drets i Deures de l'alumnat de secundària.

Les famílies de l'alumnat de 3r, 4t d’ESO i estudis postobligatoris que vulguin que el seu fill/a exerceixi aquest dret, han d’haver presentat l'autorització dels pares o tutors legals, pels menors d’edat, i sempre serà sota la seva responsabilitat.

Tot i això, cal tenir en compte que:

  • La responsabilitat i la decisió última que l'alumne/a menor d'edat faci o no vaga és sempre decisió dels pares.
  • La vaga és un dret que s'ha d'exercir amb responsabilitat.

L’equip directiu, 21 d’octubre de 2014

 

SORTIDA DE 3r D'ESO A BARCELONA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El divendres dia 10 de octubre, els alumnes de tercer d’ESO vam anar a Barcelona. Vam sortir a 2/4 de 8 del matí de l’estació d’autobusos de Solsona. Quan vam arribar a la capital, vam esmorzar i, tot seguit, vam entrar al Museu dels Invents; allà ens van ensenyar diferents invents i, entre altres activitats, havíem de tirar un ou protegit des de l’altura d’un metre setanta centímetres.


Llegiu-ne més...
 

TALLER SOBRE TRES EINES PEDAGÒGIQUES: correu, intranet i Moodle.

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest dimarts l’Institut va organitzar un taller sobre el correu, la intranet i el Moodle del centre, adreçat a les famílies de 1r d’ESO. Els pares i mares es van poder familiaritzar amb l’accés a aquestes tres eines pedagògiques, i van poder conèixer com els alumnes treballen amb l’ordinador.


 

Llegiu-ne més...
 

INICI DE LES CLASSES DEL CAS, CFGS I PIP

Correu electrònic Imprimeix PDF

Aquest dilluns s’han incorporat a l’Institut els alumnes del cicle formatiu de grau superior, els del curs d’accés a grau superior i els del programa d’iniciació professional. L’alumnat del 2n curs del cicle superior d’educació infantil han preparat una activitat de dinàmica de coneixença i interacció per als alumnes que comencen aquest cicle.

Llegiu-ne més...
 

INICI DE CURS A L'INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Nou curs Medium

 Aquest dilluns 15 de setembre ha començat el nou curs escolar 2014-2015. A l’Institut Francesc Ribalta 450 alumnes han iniciat les classes d’ESO, batxillerat i cicle formatiu de grau mitjà. El proper 22 de setembre ho farà l’alumnat del cicle formatiu de grau superior, del curs d’accés a grau superior i del programa d’iniciació professional.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 70

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

4t ESO. SORTIDA

Dijous dia 6 de novembre.
http://www.amazon.es/Penguin-Readers-Bourne-Identity-Graded/dp/140822108X

FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ

Dilluns dia 3 de novembre.

TREBALLS DE RECERCA

Alumnat de 2n de batxillerat. Exposicions orals del Treball de recerca els dies 27 i 28 d'octubre per la tarda.
No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 14 visitants en línia