Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

JORNADES PEDAGÒGIQUES DEL SOLSONÈS, ORGANITZADES PER L’INSTITUT

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte 21 de febrer, al Centre Cívic de Solsona Xavier Jounou, van tenir lloc les Jornades Pedagògiques del Solsonès, que va organitzar per primera vegada l'Institut Francesc Ribalta. L'acte va comptar amb la participació de docents de diversos centres educatius d'arreu de Catalunya: l'Institut escola Sant Jordi de Navàs, el SINS Cardener de Sant Joan de Vilatorrada, l'Institut Joan Oró de Lleida i l’Institut Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia. Hi va haver espai per a reflexionar sobre la innovació pedagògica als centres de secundària, i també per a compartir experiències de treball per projectes des de diferents àrees i en diferents llengües. En la clausura de l'acte, Teresa Pijuan, directora de l'Institut Francesc Ribalta, va destacar cinc idees que podrien resumir aquestes Jornades: és important la innovació pedagògica per adaptar-se a la societat actual, treballar per projectes motiva els alumnes perquè aprenguin, facilita l’adquisició de coneixements i experiències entre iguals fent-los protagonistes del seu aprenentatge, els projectes que van lligats al currículum i a la vida real faciliten la participació de les famílies, alhora que la implicació de les famílies enriqueix el treball per projectes. La il·lusió ens ajudarà a caminar en la innovació pedagògica.

 

 

6a CAMINADA POPULAR DE L'ALUMNAT DE 4t D'ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’alumnat de 4t d’ESO organitza novament, per al proper diumenge 1 de març, la ja tradicional caminada popular pels voltants de Solsona, com una activitat més per al viatge final d’etapa, però amb l’afegit de treballar els valors de salut, natura i preservació de l’entorn des de la perspectiva d’Escola Verda que som. Per tal que tothom hi pugui prendre part, es tracta d’un recorregut fàcil, de 13,50 km. (altitud mín. 620m., màx. 760m.). Enguany, la caminada s’iniciarà en direcció a la ribera i al bosc de Golferics per fer cap al Pi de Sant Just. La sortida serà a les 9 del matí, des de la plaça del Camp. Les inscripcions es podran realitzar en el mateix punt de sortida o bé, de manera anticipada, a la consergeria de l’Institut; el tiquet dóna dret a la participació i a l’avituallament, amb esmorzar inclòs. Us animem a participar-hi!

 

 

 

II CONCURS DE “VIDEOPOESÍA ROMÁNTICA”

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous 12 de febrer, al migdia, es va celebrar a la biblioteca Joan Camps l’acte de lliurament de premis del II concurs "Videopoesía romántica", que el Departament de Castellà convoca amb motiu de la Diada de Sant Valentí. En aquest certamen es van presentar 31 composicions poètiques d´un total de 55 alumnes, agrupats en tres categories: 1r cicle d’ESO, 2n cicle d’ESO i estudis postobligatoris.

Llegiu-ne més...
 

XERRADA SOBRE L’ADOLESCÈNCIA A CÀRREC DE SERGI BALLESPÍ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimarts 10 de febrer, Sergi Ballespí, professor de psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, va oferir una xerrada col·loqui a l’Institut Francesc Ribalta. Amb el títol “Vulnerabilitat i resistència als problemes psicològics a l’adolescència”, la xerrada va presentar els resultats de les enquestes que es van passar el curs passat a 465 adolescents i a les seves famílies, en la qual també van participar alumnes del nostre centre.

Llegiu-ne més...
 

ALUMNES DE L’INSTITUT A LES OLIMPÍADES DE BIOLOGIA I DE GEOLOGIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Setze alumnes de batxillerat de l’Institut Francesc Ribalta van participar la setmana passada a les Olimpíades de Biologia i a les de Geologia, activitats que tenen per objectiu fomentar l’interès pels continguts de Biologia i de Ciències de la Terra de batxillerat, respectivament, animar els joves a començar estudis universitaris relacionats amb aquestes dues matèries, i conscienciar sobre l’entorn natural i el medi ambient.

Llegiu-ne més...
 

NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

 


Pàgina 1 de 74

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

Dimecres 4 de març,visita al centre d'alumnes francesos

alt

portes obertes bo

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Cliqueu aquí per conèixer les bases i terminis

No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 19 visitants en línia