Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

L'INSTITUT REP UN RECONEIXEMENT A LA IMPLICACIÓ I AL COMPROMÍS EN LA SEVA TASCA DOCENT

Correu electrònic Imprimeix PDF

La setmana passada l’Institut Francesc Ribalta va participar en la XII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament, celebrada al campus de la UAB, i en la qual es va destacar el paper del lideratge en el procés de millora dels centres.

Llegiu-ne més...
 

UN ANY MÉS L’INSTITUT PARTICIPA EN LA MARATÓ DE TV3

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dilluns 10 de novembre, s’inicià a l’Institut Francesc Ribalta la campanya de sensibilització sobre les malalties del cor, en el marc de la Marató de TV3, que enguany pretén conscienciar sobre aquest tema i promoure valors solidaris envers els afectats. Un dels eixos de la campanya el formen les conferències que han estat impartides als alumnes del nostre centre per una professional de la salut, destinada per a aquesta tasca. Durant les xerrades s’ha projectat un vídeo divulgatiu, que, amb el conegut actor Dani Jiménez, combina les explicacions d’una metgessa especialista i el testimoni directe d’afectats per malalties del cor, ja siguin congènites o adquirides.


Llegiu-ne més...
 

ELS ALUMNES DE 1r DE BATX. VISITEN EL SINCROTRÓ ALBA I EL CAIXAFÒRUM

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dilluns dia 10 de novembre de 2014, els alumnes de primer de batxillerat de l'Institut Francesc Ribalta vàrem anar d'excursió a Cerdanyola del Vallès i a Barcelona.

Llegiu-ne més...
 

TAULA RODONA SOBRE BIOÈTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

El divendres 21 de novembre l’Institut Francesc Ribalta organitzarà una taula rodona sobre bioètica, a les 7 de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona. El tema de la xerrada serà la diagnosi preimplantacional i la selecció d’embrions. Hi participaran dos exalumnes, Andreu Roca (metge resident de pediatria) i Josep Maria Parcerisa (llicenciat en dret); també Joan Lladó (exprofessor de ciències i mossèn) i Josep Santaló (professor de biologia cel·lular de la UAB i membre del comitè de bioètica de la UB). Moderarà l'acte Noemí Vilaseca (llicenciada en ciències de la comunicació).

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA DE 4t D'ESO A PUIG-REIG

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dijous passat 6 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta vam anar a Puig-reig a visitar una colònia industrial. Aquesta sortida era organitzada pel Departament de Ciències Socials.

Llegiu-ne més...
 

TRES EXALUMNES A LA JORNADA SOLSTAC SOBRE ROBÒTICA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dissabte passat, 25 d'octubre, es va realitzar al Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (edifici del seminari) la 1a Jornada SOLSTAC, adreçada a docents, pares i mares, en la qual es van presentar diferents experiències i tallers en el camp de la robòtica i la programació. La jornada fou organitzada per l'Associació d'Empresaris dels Solsonès, el CRP del Solsonès i el CTFC.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 71

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

CONCURS DISSENY DE MEDIACIÓ

Entrega: 10 DE DESEMBRE a secretaria

ENQUESTA D'HÀBITS POSTURALS

Implica't!
baixa

CONCURS DISSENY DE MEDIACIÓ

Disseny del cartell del concurs de fotografia anual de mediació. Tema «Món real- món virtual»
No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 10 visitants en línia