Institut Francesc Ribalta

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

FESTA DE SANT JORDI

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimecres 27 d'abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, l'Institut Francesc Ribalta va celebrar la tradicional Festa de Sant Jordi que, enguany, es va desplaçar uns dies després de la diada dedicada al patró de Catalunya, escaiguda en dissabte. L'acte va tenir lloc a la Sala Polivalent i va combinar el lliurament de diversos premis amb un conjunt d'actuacions per part dels alumnes de 4t d'ESO i batxillerat, a més de la projecció d'un petit curtmetratge d'animació realitzat per l'alumnat del CFGS d’Educació infantil.

COLLAGE SANT JORDI

Llegiu-ne més...
 

ESCENIFICACIÓ DE L’OBRA “ASTÈRIX I CLEÒPATRA” PER L’ALUMNAT DE 1r D’ESO

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Francesc Ribalta han representat l’obra “Astèrix i Cleòpatra” per als avis de la residència, els usuaris d’Amisol, l’alumnat de primària de Setelsis i el Vinyet, i els pares i mares.

Els tres grups de 1r d’ESO han estat treballant el projecte d’Astèrix i Cleòpatra durant dos mesos, que ha finalitzat amb la representació de l’obra al Teatre Comarcal i a la residència d’avis Pere Màrtir Colomés.

Foto 1r A Copyfoto 1rB CopyFoto 1r C Copy

Llegiu-ne més...
 

SORTIDA DEL CFGS EDUCACIÓ INFANTIL A LLEIDA

Correu electrònic Imprimeix PDF

(Aina Blanco)

El dia 12 d'abril del 2016 les alumnes del cicle de grau superior d'educació infantil vam realitzar una excursió curricular a l'escola bressol i la ludoteca de Cappont de Lleida. La primera visita va ser a l'escola bressol de Cappont. Allà ens van fer, primer, una explicació general de l'escola i, després, ens van ensenyar les diferents aules de què disposen.

lleidaok

Llegiu-ne més...
 

TECNOLOGIA APLICADA A LA MEDICINA

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dilluns passat 11 d'abril, a l’Institut Francesc Ribalta, es va finalitzar un cicle de dues conferencies d'orientació i divulgació científica relacionades amb l’aplicació de la tecnologia en l’àmbit de la medicina. Les ponents van ser les enginyeres industrials Alícia Casals Gelpi i Núria Salán Ballesteros. La primera, guanyadora del premi Narcís Monturiol, i la darrera presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. Totes dues són professores de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i realitzen les seves tasques mantenint contactes internacionals amb centres tan prestigiosos com la Universitat de Cambridge.

tecnologia

Llegiu-ne més...
 

PREMIS RECERCA JOVE

Correu electrònic Imprimeix PDF

L'exalumna de l'Institut Francesc Ribalta, Júlia Sala i Prat, va recollir, dissabte passat 2 d'abril, el premi Recerca Jove pel seu treball de recerca "Anàlisi dialectològica d'uns parlars dels Solsonès". L'acte de lliurament dels Premis Recerca Jove, que atorga la Secretaria d'Universitats i Recerca i que enguany ha guardonat 96 alumnes d'ensenyament secundari de tot Catalunya, va tenir lloc a L'Auditori de Barcelona i va ser presidit pel conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. També hi van assistir el director general de Recerca, Francesc Subirada,, la directora general de Famílies, Roser Galí, la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Mercè Jou, la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Teresa M. Pitarch, i el director executiu de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), Jordi Mas.

JULIA 2 JULIA S

 

Llegiu-ne més...
 

VIATGE A ITÀLIA

Correu electrònic Imprimeix PDF

(Gabriela Bolbos i Xènia Vantolra)

La setmana del 13 al 18 de març, els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Francesc Ribalta vam anar a Itàlia. Vam marxar de Solsona a les 3 de la matinada de diumenge per anar a l'aeroport de Barcelona, on vam agafar un vol cap a Milà. Un cop vam arribar a aquesta ciutat, vam visitar el centre històric durant el matí i, després, ens vam dirigir a Verona, on vam visitar "La casa di Giuletta". Tot seguit, ens vam dirigir a Venècia, que era on teníem l'hotel.

2016-03-17 16.07.55 Copy

Podeu veure més imatges a la galeria de fotografies d'aquesta web o a la següent etiqueta d'Instagram:

instagramlogo#solsonaitalia2016 (Concurs de socials)


Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 89

CONTACTAR

iesfrancescribalta@xtec.cat
Telf: 973481079

NOVETATS

Proves d'accés a CFGS

Dilluns 9 i dimarts 10 de maig

Més informació

4t ESO-Divendres a partir de les 10h

baixa

2n ESO A i C

Treball de síntesi a Barcelona

Del 4 al 6 de maig

                

No images

Formulari d'entrada

Cerca una informació

Usuaris connectats

Tenim 28 visitants en línia